Τετάρτη, Απριλίου 15

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί τα βρήκαν για χάρη των παιδιών τους

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί τα βρήκαν για χάρη των παιδιών τους
Αν και ο ίδιος τα τελευταία χρόνια επιθυμεί να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας μόνο επιλεγμένες εμφανίσεις, αυτό δε συμβαίνει πάντα. Κι εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊου, ο Μπραντ Πιτ βλέπει το όνομά του να φιγουράρει στον αμερικανικό Τύπο ταυτόχρονα,
δίπλα σε εκείνα των πρώην συζύγων του, Αντζελίνα Τζολί και Τζένιφερ Άνιστον. Για διαφορετικούς βέβαια, λόγους.
Όσον αφορά την τέως σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, τα καλά νέα είναι πως το πρώην ζευγάρι – που δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο – έκανε ένα σημαντικό βήμα στην ταραχώδη σχέση του, για χάρη των παιδιών τους. Ποιο είναι αυτό; Αποφάσισαν πως τα πέντε από τα έξι παιδιά τους (ο πρωτότοκος Μάντοξ σπουδάζει σε πανεπιστήμιο της Ν. Κορέας) από εδώ και στο εξής θα ακολουθεί την παραδοσιακή εκπαίδευση.

Τι σημαίνει αυτό; Θα πηγαίνουν σε κανονικό σχολείο. Μέχρι σήμερα τα παιδιά τους εκπαιδεύονταν στο σπίτι, μιας και η Τζολί θεωρούσε πως το εκπαιδευτικό σύστημα είναι ανεπαρκές. Επίσης, λόγω των συχνών ταξιδιών που έκαναν, ήταν δύσκολο να παρακολουθούν τα μαθήματα σε κάποιο σχολείο. Τώρα, όμως, άλλαξαν γνώμη και Πιτ – Τζολί αποφάσισαν από κοινού να στείλουν τα παιδιά τους σε σχολείο.
Στο κομμάτι Τζένιφερ Άνιστον, ο Τύπος κάθε λίγο και λιγάκι «επανασυνδέει» το πρώην ζευγάρι. Ειδικά, μετά το τετ α τετ τους στα βραβεία SAG. Τι και αν οι δυο τους έχουν ξεκαθαρίσει πως είναι μόνο φίλοι; Ωστόσο, έρχεται μία κοινή τους φίλη για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του E! News, η μουσικός Μελίσα Έθεριτζ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Watch What Happens Live» τη Δευτέρα και τόνισε πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι.
«Ξέρεις κάτι; Μου άρεσαν ο Μπραντ και η Τζεν μαζί, ήταν ωραίοι. Πιστεύω πως θα είναι για πάντα φίλοι, επειδή είναι δύο ιδιαίτεροι άνθρωποι που μπορούν να ξεπεράσουν τα πάντα. Ελπίζω απλά η φιλία τους να διαρκέσει», δήλωσε μεταξύ άλλων η γνωστή καλλιτέχνης, η οποία είχε τραγουδήσει στο γάμο τους.
 NEWSBEAST  GOOGLE NEWS