Δευτέρα, Απριλίου 6

Οι τελευταίες λέξεις της Νανάς Καραγιάννη στην κληρονόμο της και ο «πόλεμος» της οικογένειας! (Εικόνες - Βίντεο)


Η μεγάλη αποκάλυψη για την χειρόγραφη διαθήκη της δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη που έφυγε πριν δυο χρόνια από τη ζωή, απασχολεί τα μέσα της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.
Η κληρονόμος της χειρόγραφης διαθήκης μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και αποκάλυψε πώς έγινε η γνώριμία τους και πώς αναπτύχθηκε μια δυνατή φιλία.

Η Αναστασία Κατηφόρη γνώρισε τη Νανά Καραγιάννη στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και στάθηκε στο πλευρό της δημοσιογράφου στο τελευταίο διάστημα της ζωής της.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι λίγες ώρες πριν η Νανά αφήσει την τελευταία της πνοή της έστειλε μήνυμα, ενώ με δάκρυα στα μάτια η Αναστασία είπε: «Μπορεί και να ήθελε να φύγει».


Η χειρόγραφη διαθήκη
«Ο,τι διαθέτω, θέλω να δοθεί αποκλειστικά στην Αναστασία Κατηφόρη, το μοναδικό μου ανιδιοτελές στήριγμα στη ζωή. Επιθυμώ να λάβει μετά τον θάνατό μου το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας, καθώς και όλο το ποσό του τραπεζικού μου λογαριασμού… Σε περίπτωση δε που η άνω φίλη δεν ζει ή αποσυρθεί από την κληρονομιά που της καταλείπω με την παρούσα διαθήκη, την αφήνω στον σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Παιδικά χωριά SOS Βάρης» ανέφερε στην χειρόγραφη διαθήκη της η Νανά Καραγιάννη, αποκλείοντας τους γονείς και τον αδελφό της, με την αιτιολογία πως δεν τους αξίζουν.
Η Αναστασία Κατηφόρη, πρώην ιδιοκτήτρια καταστήματος ένδυσης δήλωσε έκπληκτη για το γεγονός ότι η παρουσιάστρια, ενώ είχε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην άκρη, ζούσε μέσα στη φτώχεια. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως τα χρήματα στην τράπεζα ήταν αρκετά για να αγοραστεί ένα μικρό διαμέρισμα στα Πατήσια! Η ίδια αποποιήθηκε, ωστόσο, κάθε δικαιώματος για τα δύο ακίνητα που αναφέρονται στη διαθήκη, υποθέτοντας ότι επρόκειτο για τα δύο σπίτια που της είχε πει η Νανά ότι θα της έγραφαν οι γιαγιάδες της.

Τι απαντά η μητέρα
Η μητέρα της παρουσιάστριας δήλωσε ενήμερη για τη διαθήκη και τον τραπεζικό λογαριασμό της κόρης της, ωστόσο υποστήριξε πως εκείνη πλήρωνε το ενοίκιό τους όσο ζούσε. «Αν είχε σπίτια και τα εκμεταλλευόταν με κάποιον τρόπο, είναι άγνωστο σε μας. Οι γιαγιάδες της, πάντως, δεν είχαν δώσει σπίτια στη Νανά και δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση» ανέφερε.

«Εγώ ξέρω μια και μοναδική διαθήκη που έχει ανακοινωθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει δημοσιευτεί δηλαδή πριν μερικούς μήνες. Δεν με αφορά, υπάρχει κληρονόμος. Η κληρονόμος είναι φίλη της Νανάς, δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Υπήρξε ιδιόχειρη διαθήκη, η οποία αφορά συγκεκριμένη κυρία, φίλη της, που κληρονομεί τα πάντα. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τίποτα».




  -ΠΗΓΗ-