"Ο Covid-19 είναι εργαστηριακός ιός"

Ο Ιάπωνας καθηγητής Φυσιολογίας και Ιατρικής Tasuku Honjo προκάλεσε αίσθηση στα media σήμερα λέγοντας πως ο κορωνοϊός δεν είναι φυσικός. Αν ήταν φυσικός, δεν θα επηρέαζε όλον τον κόσμο κατά αυτόν τον τρόπο. Γιατί, ανάλογα με τη φύση, το κλίμα διαφέρει ανάμεσα στις χώρες. Αν ήταν φυσικός, τότε θα επηρέαζε μόνο τις χώρες που έχουν παρόμοιο κλίμα με την Κίνα. Αντ' αυτού, εξαπλώνεται σε χώρες όπως η Ελβετία
με τον ίδιο τρόπο που εξαπλώνεται σε περιοχές με έρημο. Αν ήταν φυσικός, τότε θα είχε εξαπλωθεί σε παγωμένες περιοχές, αλλά θα είχε εξαφανιστεί στις πιο θερμές περιοχές.
«Έχω κάνει 40 χρόνια έρευνας σε ζώα και ιούς. Δεν είναι φυσιολογικό. Είναι κατασκευασμένο και ο ιός είναι τελείως τεχνητός. Δουλεύω 4 χρόνια στο εργαστήριο της Γιουχάν στην Κίνα. Γνωρίζω όλο το προσωπικό αυτού του εργαστηρίου καλά. Τηλεφώνησα σε όλους μετά από το συμβάν με τον κορωνοϊό, αλλά όλα τα νούμερα είναι απενεργοποιημένα εδώ και τρεις μήνες. Είναι πλέον κατανοητό πως όλοι αυτοί οι τεχνικοί έχουν πεθάνει», υποστηρίζει ο κ. Honjo.

«Σύμφωνα με όλες τις γνώσεις και την έρευνα μου μέχρι στιγμής, μπορώ να πω με σιγουριά πως ο κορωνοϊός δεν είναι φυσικός. Δεν προήλθε από τις νυχτερίδες. Η Κίνα τον έφτιαξε. Αν αυτό που λέω σήμερα αποδειχθεί ψευδές τώρα ή ακόμα και αφότου πεθάνω, η κυβέρνηση μπορεί να αποσύρει το βραβείο Νόμπελ μου. Αλλά η Κίνα λέει ψέματα και μια μέρα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε όλους», καταλήγει.
Ο Tasuku Honjo είναι γνωστός για την έρευνα του πάνω σε διάφορες πρωτεΐνες και κυρίως για την εξακρίβωση του programmed cell death protein 1 (PD-1), καθώς και των cytokines: IL-4 και IL-5.
Το 2018 βραβεύτηκε με το Νόμπελ Φυσιολογίας και Ιατρικής, μαζί με τον James P. Allison.

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα