Τετάρτη, Απριλίου 15

H ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. στηρίζει το προσωπικό των νοσοκομείων Παμμακάριστος και Ευαγγελισμός με δωρεά γευμάτων

Στη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου που διανύει η χώρα μας, η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ με αίσθημα κοινωνικής συνεισφοράς, αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, συμβάλλει στην προσπάθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.



Αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η εταιρεία μας ευαισθητοποιήθηκε και ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των νοσοκομείων αναφοράς ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ και ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ με στόχο να καλύψει τις ανάγκες σίτισης των ανθρώπων που βρίσκονται αδιάκοπα στην πρώτη γραμμή. Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ προσφέρει  λιπαντικά στον συνεργάτη της, την εταιρεία  αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ΣΤΕΡΓΙΟΥ, αναθέτοντάς του την παρασκευή και διανομή δωρεάν γευμάτων στο προσωπικό των δύο νοσοκομείων για ένα μήνα, συνδράμοντας έτσι στη συνεχή προσπάθειά τους για την περίθαλψη των ασθενών.

Η δωρεά των γευμάτων πρόκειται να ξεκινήσει στις 10 Απριλίου και απευθύνεται σε 370 εργαζομένους των δύο νοσοκομείων. Η διανομή των γευμάτων θα πραγματοποιείτε κάθε 2 μέρες στα σημεία, από κατάλληλα φορτηγά ψυγεία της εταιρείας ΣΤΕΡΓΙΟΥ, σε συνεννόηση με τους υπευθύνους των νοσοκομείων.

Με αίσθημα ευγνωμοσύνης για το έργο των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και με αίσθημα σεβασμού απέναντι στην κοινωνία, η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ συνεισφέρει με το δικό της δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης και εύχεται η χώρα να διέλθει σύντομα από αυτή πιο δυνατή και ενωμένη.

Με την ενέργεια αυτή, η λειτουργία της Total στην Ελλάδα συμμετέχει στην πρωτοβουλία της μητρικής της εταιρείας στη Γαλλία, καθώς άλλων χωρών, για να βοηθήσει τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.