Σάββατο, Απριλίου 18

Νομπελίστας για τον HIV: «Μόνο προϊόν εργαστηρίου μπορεί να είναι ο κοροναϊός»--Οι πραγματικοί συνωμότες αποκρύπτουν την αλήθεια, δεν την λένε σε όλο τον κόσμο. Κάλεσε μάλιστα την Κίνα να παραδεχτεί τι συμβαίνει στο εργαστήριό της.

Τη θεωρία ότι ο κοροναϊός δημιουργήθηκε από ανθρώπους σε εργαστήριο ενστερνίζεται ο Λουκ Μοντανιέ, ένας από τους επιστήμονες που ανακάλυψε τον ιό HIV το 1983.
Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Μοντανιέ, που έχει τιμηθεί με το Νόμπελ Ιατρικής το 2008, ισχυρίζεται ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένας επεξεργασμένος ιός που «ξέφυγε» καταλάθος από εργαστήριο στην Ουχάν της Κίνας.
Θεωρεί ότι σε εκείνο το εργαστήριο Κινέζοι ερευνητές χρησιμοποιούσαν κοροναϊούς στην έρευνά τους για ανάπτυξη εμβολίου κατά του AIDS. Πιστεύει μάλιστα ότι μέρη από το DNA του HIV βρέθηκαν στο γονιδίωμα του SARS-CoV-2.

Το RNA του κοροναϊού περιέχει ακολουθίες από τον HIV

Mε τον συνάδελφό μου, τον βιολόγο και μαθηματικό Ζαν Κλοντ Πέρεζ, αναλύσαμε την περιγραφή του γονιδιώματος του RNA του κοροναϊού, εξήγησε ο Μοντανιέ σε συνέντευξή του.
Ήδη Ινδοί ερευνητές προσπάθησαν να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα αναλύσεών τους που δείχνουν ότι το γονιδίωμα αυτού του κοροναϊού περιέχει ακολουθίες από έναν άλλον ιό, τον HIV. Αναγκάστηκαν όμως να αποκρύψουν τα ευρήματά τους.
Σε ερώτηση αν ο κοροναϊός θα μπορούσε να προέλθει από έναν ασθενή με AIDS, ο Μοντανιέ ήταν κατηγορηματικός: «Όχι, για να εισαχθεί η ακολουθία του HIV σε αυτό το γονιδίωμα, χρειάστηκαν μοριακά εργαλεία και αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε εργαστήριο».
Πάντως, ο επιστήμονας ισχυρίζεται ότι τα μέρη του HIV στο γονιδίωμα του κοροναϊού μπορούν να καταστραφούν με «κύματα».
Ο Μοντανιέ εξήγησε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει κατά λάθος ή ότι έγινε ως αποτέλεσμα έρευνα για ένα εμβόλιο κατά του AIDS.
Πάντως, σύμφωνα με την έρευνα του Μοντανιέ, τα επεξεργασμένα κομμάτια του ιού εξαλείφονται όσο αυτός διασπείρεται: «Η φύση εξαλείφει αυτές τις αφύσικες παραλλαγές. Ακόμα και τίποτα να μη γίνει, τα πράγματα θα βελτιωθούν, δυστυχώς μετά από αρκετούς θανάτους».
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι θα κατηγορηθεί ως συνωμοσιολόγος, ο Μοντανιέ απάντησε ότι οι πραγματικοί συνωμότες αποκρύπτουν την αλήθεια, δεν την λένε σε όλο τον κόσμο. Κάλεσε μάλιστα την Κίνα να παραδεχτεί τι συμβαίνει στο εργαστήριό της.
Αν και ο Μοντανιέ έχει διακριθεί για το έργο του κατά του HIV, η επιστημονική κοινότητα τον έχει βάλει στον «πάγο» για τις ακραίες του απόψεις, ενώ είναι γνωστός αντιεμβολιαστής.

http://www.tromaktiko.org/%ce%bd%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-hiv-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd-%ce%b5%cf%81%ce%b3/