Τρίτη, Απριλίου 21

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ JTF-NCR ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ;

ΗΠΑ-JTF
Ο στρατός ετοιμάζεται να αποκλείσει την πρωτεύουσα των ΗΠΑ ! Ενώ οι αξιωματούχοι της Ουάσιγκτον ετοιμάζονται για πιθανή αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού, ένας μυστικός στρατός που ονομάζεται Κοινή Ομάδα Ειδικής Περιφέρειας της Εθνικής Πρωτεύουσας (JTF-NCR) ενεργοποιήθηκε για να προστατεύσει την πρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές, να καταστείλει τις ταραχές, να εκκενώσει ηγέτες και να διασφαλίσει συνέχεια της κυβέρνησης σε περίπτωση κατάρρευσης της πολιτικής κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει έχει ήδη ενεργοποιηθεί μια ελάχιστα γνωστή στρατιωτική ομάδα που είναι επιφορτισμένη με την εκκένωση της Ουάσινγκτον, μια ειδική ομάδα με την πιο ευαίσθητη κυβερνητική αποστολή «διασφάλισης» της Ουάσιγκτον απέναντι σε επιτιθέμενους, ξένους και εγχώριους, και, εάν είναι απαραίτητο, μετακίνηση της διοίκησης Λευκού Οίκου και άλλων βασικών κυβερνητικών υπηρεσιών σε εναλλακτικές τοποθεσίες.
Ενεργοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου, η (JTF-NCR) που είναι χρεωμένη με το να «υπερασπιστεί» την Ουάσιγκτον από ξηρά,θάλασσα και αέρος αλλά και για αντιμετώπιση εσωτερικών ταραχών σε αστικές ζώνες.
Η JTF-NCR είναι υπεύθυνη για τη διευκόλυνση της συνέχειας της κυβέρνησης, ιδίως για τη μεταφορά πολιτικών και στρατιωτικών ηγετών σε μυστικές τοποθεσίες, αν υπάρξει εντολή να εκκενωθεί η πόλη.”Κανείς δεν θέλει να μιλά για εκκένωση ειδικά όταν δεν υπάρχει πουθενά να πάει,”είπε ένας ανώτερος στρατιωτικός αξιωματούχος που εργάζεται για τη συνέχεια του κυβερνητικού προγραμματισμού υπό την κάλυψη της ανωνυμίας.
dimpenews.com
 makeleio.gr/