Ιωάννα Τούνη: Το TikTok έχει πάθει παράκρουση με αυτό το βίντεο


Ιωάννα Τούνη: Φρενίτιδα με βίντεο στο TikTok
Newsroom eleftherostypos.gr
Κανονική παράκρουση έχει πάθει το TikTok από την στιγμή που η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό βίντεο και όχι άδικα αφού είναι για ακόμα μία φορά απολαυστικό το περιεχόμενό του.

Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram στην Ελλάδα, ωστόσο πλέον δείχνει πως επεκτείνεται και σε άλλα social media, όπως το TikTok το οποίο χωρίς αμφιβολία, αποτελεί το νούμερο ένα trend της εποχής.Ιωάννα Τούνη: Το TikTok έχει πάθει παράκρουση με αυτό το βίντεο

Κανονική παράκρουση έχει πάθει το TikTok από την στιγμή που η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok το συγκεκριμένο βίντεο και όχι άδικα αφού είναι για ακόμα μία φορά απολαυστικό το περιεχόμενό του.
Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram στην Ελλάδα, ωστόσο πλέον δείχνει πως επεκτείνεται και σε άλλα social media, όπως το TikTok το οποίο χωρίς αμφιβολία, αποτελεί το νούμερο ένα trend της εποχής.
Ακολουθήστε μας και στο Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

Ένα άλλο βίντεο της Ιωάννας Τούνη που "κόλασε", ήταν αυτό με το λευκό της μπικίνι

Ένας από τους λόγους για τον οποίο η Ιωάννα Τούνη χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της, είναι για να αναδείξει την δουλειά της, και έτσι, έχοντας ήδη ανακοινώσει το νέο της επαγγελματικό βήμα πριν από δύο μέρες, έσπευσε να ενημερώσει και για ένα ακόμα νέο βήμα που θα κάνει στην καριέρα της και αφορά την άλλη της εταιρεία, την bubblegun.
Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη το έκανε με τον δικό της τρόπο και για να ανακοινώσει τη νέα συλλογή με μαγιό, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το μαγιό της και προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά.
Υouweekly.gr: