Σάββατο, Απριλίου 4

Ο κόσμος... λάλησε !- Ημίγuμνος άνδρας φωνάζει «είμαι Θεός έχω κορωνοϊό»

Ισπανία: Ημίγuμνος άνδρας φωνάζει «είμαι Θεός έχω κορωνοϊό» και επιτίθεται με σπαθιά σε αστυνομικούς




Ένας άνδρας στη Μαδρίτη της Ισπανίας, έκανε επίθεση με σπαθιά στους αστυνομικούς, φωνάζοντας πως «είμαι ο θεός», ενώ ταυτόχρονα υποστήριζε ότι έχει κορωνοϊό.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε στα social media η ισπανική αστυνομία, ο ημίγυμνος άντρας περπατά σε κεντρικό δρόμο της Μαδρίτης κραδαίνοντας δύο ξίφη.

Γρήγορα, η αστυνομία κατέφτασε αλλά αυτό δε στάθηκε αρκετό να κάνει τον άντρα να σταματήσει. Μόλις ένα αστυνομικό όχημα κατευθύνθηκε κατά πάνω του, ο οργισμένος άντρας άρχισε να χτυπάει τα τζάμια με τα σπαθιά.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Europa Press που αποδίδει τις πληροφορίες σε αστυνομικές πηγές, ο άντρας ισχυρίστηκε πως πάσχει από κορονοϊό, ενώ φώναζε: «Είμαι ο θεός» και «Θα με σκοτώσουν».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κορωνοϊός έχει σκοτώσει περισσότερους από 11 χιλιάδες ανθρώπους στην Ισπανία, με τις αρχές να έχουν προχωρήσει σε μέτρα απομόνωσης και απαγόρευσης της κυκλοφορίας, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας COVID-19.
Δείτε το βίντεο: ΕΔΩ https://katohika.gr/diethni/ispania-imigumnos-andras-fonazei-eimai-theos-echo-koronoio-kai-epitithetai-me-spathia-se-astynomikous/?fbclid=IwAR2MSgLXmQuEGNE_skVXI8J3x9T_Lr2E4rFGOhhx2wnCIatr8YO4TUUey3Q