Σάββατο, Απριλίου 4

Εικόνες μέσα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Γιατρός τρέχει με οξυγόνο στα χέρια (vid)

Εικόνες μέσα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Γιατρός τρέχει με οξυγόνο στα χέρια (vid)
Video μέσα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» που είναι σε καραντίνα στον Πειραιά δείχνει την επέμβαση του γιατρού που είχε το πλοίο.
Ώρες και μέρες αγωνίας πέρασε το πλήρωμα του «Ελευθέριος Βενιζέλος» που πλέον έχει δέσει στο λιμάνι του Πειραιά, έχοντας μπει σε καραντίνα.

Μέχρι όμως να γίνει αυτό, οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα σε αυτό, έζησαν πολύ δύσκολες στιγμές, βλέποντας δεκάδες συναδέλφους τους να ανεβάζουν πυρετό από τον κορονοϊό, όντας ανοιχτά του Πειραιά.
Στο video μάλιστα που προβλήθηκε από το Star και το οποίο είναι τραβηγμένο πριν την επέμβαση του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας καταγράφεται η στιγμή που η κατάσταση της υγείας ενός μέλος του πληρώματος επιδεινώνεται και ο γιατρός αρχίζει και τρέχει με το οξυγόνο στα χέρια.
Πλέον έχει ξεκινήσει ο διαχωρισμός των θετικών κρουσμάτων με τα αρνητικά, με την πρώτη κατηγορία να μένει για νοσηλεία μέσα στο πλοίο και την δεύτερη να μεταφέρεται σταδιακά σε ξενοδοχεία της Αθήνας όπου θα παραμείνουν σε καραντίνα, μέχρι να γίνει ο επαναπατρισμός τους.