Κατερίνα Μουτσάτου: «Κολλήσαμε κορωνοϊό όλη η οικογένεια – Δεν υπάρχει σύστημα υγείας στην Αμερική» (video)


H Κατερίνα Μουτσάτσου που ζει και εργάζεται στην Αμερική με τον σύζυγο και το παιδί της, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πως βιώνει την κατάσταση της πανδημίας.
Η ηθοποιός καταγγέλλει ότι δεν υπάρχει δημόσιο σύστημα υγείας στην Αμερική και ότι ενώ βρέθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού, δεν τους έκαναν το τεστ,
ενώ έδωσαν φάρμακα για γρίπη στον σύζυγό της, τα οποία δεν τον βοήθησαν καθόλου. Επιπλέον, η Κατερίνα Μουτσάτσου ισχυρίζεται ότι τα κρούσματα είναι πολλά περισσότερα από όσα παρουσιάζουν τα επίσημα στατιστικά.

«Εδώ βλέπουμε νούμερα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα.Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα…», σχολίασε η ηθοποιός, Κατερίνα Μουτσάτσου.

«Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ», τόνισε η Ελληνίδα ηθοποιός.

-ΠΗΓΗ-