Πέμπτη, Μαΐου 28

«Απασφάλισε» η Μάνου! Άγριο κράξιμο της τραγουδίστριας κατά της Γιάννας για τα… αίσχη της επιτροπής «Ελλάδα 1821»

Σκληρή επίθεση της Αφροδίτης Μάνου, με ευθείες βολές κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου!
Η γνωστή τραγουδοποιός, ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ξεχείλισε από οργή κατά της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 1821», κάνοντας λόγο για μια γυναίκα-σύμβολο της ψεύτικης ευμάρειας.
Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε την άποψη δημοσιογράφου της «Lifo» στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, γράφοντας τα εξής: «Η Γιάννα Αγγελοπούλου συμβολίζει την Ελλάδα μιας εποχής ψεύτικης ευμάρειας του νεοελληνικού ονείρου
του εύκολου πλουτισμού, καθώς και όλης εκείνης της περιόδου που οδήγησε τη χώρα στην κρίση και τη φτωχοποίησή της. Συμβολίζει την ελίτ που πάρταρε μέχρι την ώρα του ναυαγίου και μετά μπήκε στις σωσίβιες λέμβους αφήνοντας τους άλλους να πνιγούν».
Η Αφροδίτη Μάνου φαίνεται ότι ταυτίστηκε με την άποψη της δημοσιογράφου και, όπως συνηθίζει, δεν… μάσησε τα λόγια της. Αφορμή για να υψώσει το ανάστημά της στην επιχειρηματία του διεθνούς τζετ σετ, στάθηκαν οι φωνές εκείνων -και η δική της- που θεωρούν ότι ο διορισμός της Γιάννας Αγγελοπούλου ως επικεφαλής της Επιτροπής δεν ήταν εύστοχος.
Την άποψη αυτή, άλλωστε, περιλάμβαναν τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, που έσπευσαν να γράψουν τη γνώμη τους κάτω από την ανάρτησή της, χαρακτηρίζοντας τη σύζυγο του Θεόδωρου Αγγελόπουλου σκληρή και ορθολογίστρια. Μια γυναίκα με ισχυρές γνωριμίες, που κανείς δεν θα ήθελε εχθρό του, αλλά ούτε και φίλο του, αναφέροντας σε σχόλιο στον «τοίχο» της Αφροδίτης Μάνου ότι «η επιλογή της βασίστηκε στη δύναμη των γνωριμιών της».

Αποχωρήσεις μελών και προσβλητικές αναρτήσεις

Μετά τις αποχωρήσεις σημαντικών μελών από το «Ελλάδα 1821», που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσαν αρνητικές συζητήσεις για τη λειτουργία της Επιτροπής, πρόσφατα προστέθηκε στο ενεργητικό της ακόμα μία αστοχία, όταν στο επίσημο site αναρτήθηκαν προσβλητικά σχόλια για τον εθνικό μας ήρωα, Γεώργιο Καραϊσκάκη, τον οποίο παρουσίασαν ως φανατικό… μισογύνη!
Το επίμαχο κείμενο, το οποίο προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, κατέβηκε μετά την κατακραυγή, με τους ιθύνοντες να επικαλούνται παρέμβαση… χάκερ, ωστόσο αριθμητικά είναι το τρίτο τους «φάουλ». Τα ξημερώματα της Δευτέρας η Επιτροπή επιχείρησε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα, δηλώνοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν και χαρακτηρίζοντας την υπόθεση «αλλόκοτη»!
«Το άρθρο, το οποίο εμφανίστηκε ως ανάρτηση στο site της Επιτροπής, δεν έχει αναρτηθεί ποτέ από την Επιτροπή, πρόκειται για κείμενο που έχει δημοσιευτεί παλιότερα σε άλλο site. Άρα, οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα είναι άκυρη. Ήδη, η Επιτροπή ερευνά την αλλόκοτη αυτή υπόθεση», έγραφε η ανακοίνωση.
Και όλα αυτά την ώρα που η πρόεδρος κλείνει «χρυσές» συμφωνίες με τον διάσημο οίκο Hermes, για τη δημιουργία επετειακών… μαντιλιών για την Ελληνική Επανάσταση.   -ΠΗΓΗ-