Η φωτογραφία που κυκλοφορεί είναι από την βράβευση του κ,.Τσιόδρα ο οποίος τότε και τώρα δεν κατείχε ΚΑΜΙΑ θέση σε ΚΕΕΛΠΝΟ ή ΕΟΦ

Γράφει η Τζίνα Λεπτοκαρύδου – Λακασά
Διευθύντρια ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ
Γιατρός ΕΣΥ – Θεσσαλονίκη 
Είναι γεγονός οτι ο Έλληνας έχει επιλεκτική μνήμη και αυτό το έχει αναγάγει σε επιστήμη καθόσον έτσι βολεύεται να ρίχνει λάσπη, να λοιδορεί, να ξερνοβολάει κοινώς και συγχωρείστε με για την έκφραση, κάνοντας ότι θυμάται πολύ έντονα μερικά γεγονότα
και ποσταροντας τα ως αληθή, ελπίζοντας ότι θα πείσει πολλούς αφελείς περί της “αληθείας” των και όντως μπορεί και να το κατορθώνει.
Ας έρθουμε λοιπόν στο φοβερό θέμα, σκάνδαλο των εμβολίων που τάχα ο Αβραμόπουλος μόνος του είχε παραγγείλει το 2009 σε ποσότητα διπλάσια του πληθυσμού.
ΟΧΙ βέβαια!  Ακούστε λοιπόν την Ιστορία και κρατείστε την στο αρχείο σας:

ΕΜΒΟΛΙΑ 2009

Ο κ. Αβραμόπουλος είχε παραγγείλει εμβόλια με κοινή ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση όλων των κομμάτων που τότε συμμετείχαν στην βουλή. Ομόφωνη, το τονίζω και ναι είχε παραγγελθεί τόσος αριθμός καθόσον ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θεωρούσε οτι έπρεπε να γίνουν δυο δόσεις του εμβολίου ανά άτομο.

Πληρώσαμε  τόσα εμβόλια; ΟΧΙ βέβαια! Επεστράφησαν πίσω όπως έκαναν όλες οι χώρες Αλλά αυτό δεν το λεμέ. Δεν αποτελεί πειστήριο για την εγχωρία λασπολογικη εταιρεία όλων των αποχρώσεων ιδεολογιών.
Ο κος ΤΣΙΟΔΡΑΣ ήταν και τότε σύμβουλος φυσικά και ήταν και μετά με την Ξενογιαννακοπούλου υπουργό υγείας και την Φώφη υφυπουργό. Αλλά δεν το λεμέ .
«Υποχρέωσαν λέει τον κόσμο να εμβολιαστεί.» Μέγα ψέμα.
Έγιναν συστάσεις και γίνονται ακόμη μέχρι σήμερα γιατί όντως το εμβόλιο σώζει και αφήστε το κέρδος των εταιρειών.
Θα κάνω το εμβόλιο. Δεν είμαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, αλλά θα το κάνω, προκειμένου να δειχθεί ότι είναι χρήσιμο και επωφελές για όλους μας. Θα ήθελα να επισημάνω, ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Πρέπει να ακούμε τους επιστημονικούς φορείς που έχουν και την ευθύνη όσον αφορά στις αποφάσεις που λαμβάνονται για τη δημόσια υγεία. Για το εμβόλιο υπάρχει η έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων” αυτά είναι τα λογία της Ξενογιαννακοπούλου. Αλλά επειδή έχουμε επιλεκτική μνήμη τα αφήνουμε σιγά μην πούμε την αλήθεια.

Η “αμνησία μας” ξέχασε οτι ο κ. Τσιόδρας δεν ήταν καν μέλος του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ και τώρα ΕΟΔΥ. Αλλά δεν βαριέσαι ας τον φάμε.

Ακόμη και αν ΟΛΟΙ πρώην τέως και νυν υπουργοί υγείας και αρχηγοί κομμάτων παραδέχονται οτι είναι η καλύτερη επιλογή.

Δεν ρώτησαν βέβαια τους ψηφοφόρους τους, που έχουν άποψη επί παντός θέματος και τους αφήνουν αναίσχυντα να ξημεροβραδιάζονται να βρουν φωτό και δημοσιεύματα, που ενώ γνωρίζουν πόσο αισχρά είναι, τα δημοσιεύουν.
Μετά μόλις αποδεικνύονται περίτρανα πόσο χυδαία και ψευδή είναι κάνουν την πάπια και τα απομακρύνουν από τοίχους τους και το διαδίκτυο! Έτσι δεν είναι;
Παρακάτω. «Το κράτος είναι υποχρεωμένο να παρέχει πρόληψη, αλλά και να την επιβάλλει» δεν το είπε ο Αβραμόπουλος το είπε η  κυρία Αλέκα  η Παπαρήγα .
Στις 23 Νοεμβρίου 2009 αρχίζει στα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και τα εμβολιαστικά κέντρα η χορήγηση του εμβολίου κατά της νέας γρίπης για τα άτομα που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
Ποιοι ήταν οι βουλευτές που επίμονα ζητούσαν να καταρτιστεί σχέδιο για αγορά εμβολίων και διάθεση τους σε όλους; Φυσικά οι 37 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ορθώς έπραξαν. Ποιος επέμενε να γίνει εμβολιαστικό κέντρο μέσα στην Βουλή και μάλιστα οι δημοσιογράφοι λέγανε οτι κάναμε διακρίσεις και τους εμβολιάζαμε με το «καλό εμβόλιο» δεν το θυμάστε; Ο Κος Σκουλάκης ας είναι καλά εκεί πάνω που βρίσκεται, Δεν τα έλεγαν οι δημοσιογράφοι αυτά; Ας γελάσω! Υπάρχουν ευτυχώς  καταγεγραμμένες κλήσεις στο κέντρο στα άγρια μεσάνυχτα για να μάθουν πληροφορίες.
«Τα παρακάνω ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Υγείας, το οποίο κάλεσε τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο ώστε να ωφεληθεί συνολικά η κοινότητα και να αναχαιτιστεί η νέα γρίπη.
Την 1η Δεκεμβρίου καλούνται να εμβολιαστούν οι υγιείς ενήλικες, 18 έως 45 χρόνων, και στις 17 του ίδιου μήνα παιδιά και έφηβοι από 4 έως 17 ετών και όλοι οι υγιείς άνω των 50 ετών»
«Προτεραιότητα στον εμβολιασμό δίνεται στους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, οι οποίοι θα εμβολιαστούν στις 16 Νοεμβρίου.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους χώρους των εμβολιασμών δίνονται στην τηλεφωνική 1135 του ΚΕΛΠΝΟ, αλλά και σε άλλη τηλεφωνική γραμμή, που θα ανακοινωθεί σύντομα και θα έχει ως σημείο αναφοράς τον ΕΟΦ.
Τόσο η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, όσο και η υφυπουργός, Φώφη Γεννηματά, κάλεσαν τους πολίτες να ξεπεράσουν τη φοβία που έχει αναπτυχθεί για την ασφάλεια του εμβολίου
ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ 2009

Τα ξεχάστε συμπολίτες; Δυστυχώς για τους λασπολόγους έτσι έγιναν τα πράγματα.
Σας εύχομαι από καρδιάς ΠΟΤΕ μην αρρωστήσετε και γενικά και ειδικά αν η αρρώστια σας οφείλεται σε ΜΗ εμβολιασμό σας. ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΤΙΚΗ. Δουλεύω πολλά χρόνια δίπλα στους διασωληνωμένους.