Τετάρτη, Μαΐου 27

ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΗΜΙΤΗ” ΤΟΥ 2020! ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ! “ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΑΛΛΑ… ΠΙΟ ΜΕΣΑ” – ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ “ΙΜΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ” ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

unnamed
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος της καραντίνας, παραχώρησε  ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο… φίλιο Star του Βαρδινογιάννη και… έριξε “βόμβες” παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι η περιοχή Μελισσοκομείο έχει μετατραπεί σε “γκρίζα ζώνη”, αφού ο φράχτης δεν θα κατασκευαστεί στην γραμμή των συνόρων, αλλά πιο μέσα, με το αιτιολογικό ότι “αυτό θα μας επιτρέψει να κινηθούμε πιο γρήγορα”.

Άραγε στις άλλες χώρες είναι πολύ πιο βλάκες από τον Κούλη που φτιάχνουν τους φράκτες ακριβώς στη συνοριογραμμή; Μάλλον ναι αφού η Πρωθυπουργάρα μας είναι μεγάλος φωστήρας.
Αν αυτό που ξεστόμισε ο Κούλης δεν είναι καθαρή υποχώρηση και γκριζάρισμα της περιοχής, τότε τι στην ευχή είναι;
Διαβάστε την πλήρη απομαγνητοφώνηση των λεγομένων του Πρωθυπουργού:
«Νομίζω ότι υπάρχει μια νευρικότητα από πλευράς  Τουρκίας σχετικά με την πρόθεση της Ελλάδας να ενισχύσει τον φράχτη στις Καστανιές και να χτίσει και ένα νέο φράχτη στο τμήμα των Φερών εκεί δηλαδή που δεν είναι το όριο με την Τουρκία ο ίδιος ο ποταμός.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να το κάνουμε, θα το κάνουμε, όπως το κάναμε ήδη στο βόρειο τμήμα.
Έχουμε ενημερώσει την Τουρκία με ρηματική διακοίνωση ότι θα το κάνουμε και το κάνουμε για να σας το εξηγήσω και λίγο τεχνικά θα τον κατασκευάσουμε λίγο εντός του ελληνικού εδάφους, όπως έγινε ακριβώς και με το φράχτη στις Καστανιές.
Για να μην υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για το που μπαίνει ο φράχτης χωρίς να σημαίνει ότι απεμπολούμε, προσοχή, το έδαφος που μεσολαβεί μεταξύ του φράχτη και της συνοριακής γραμμής, για να μπορούμε να κινηθούμε πολύ πιο γρήγορα»…
Το παραλήρημα συνεχίστηκε λίγο αργότερα όταν πρώτα χαρακτήρισε fake news την κατάληψη ελληνικού εδάφους στον Έβρο αλλά αμέσως μετά έκανε λόγο για συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων με αποτέλεσμα να γίνει το διάβημα στην Άγκυρα.
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε… Αλλά όπως γράφαμε σήμερα στο εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, σύντομα θα σας κρεμάσουμε από το τσιγκέλι…
 makeleio.gr/