Σάββατο, Μαΐου 23

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ανατροπή – Που οδηγεί τις έρευνες με την κατάθεσή της η 34χρονη [vid]

O δικηγόρος της που μίλησε στον ΣΚΑΙ , αποκάλυψε μια διαφωτιστική συνομιλία που είχε το Σάββατο με το θύμα της επίθεσης.Μια αποκάλυψη που έκανε η ίδια η 34χρονη στον δικηγόρο της αλλάζει τα δεδομένα και στρέφει αλλού τις έρευνες των αστυνομικών που προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με την 34χρονη τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν να κάνουν με ερωτική αντιζηλία αλλά ίσως βρίσκονται στο επαγγελματικό και φιλικό της περιβάλλον.

O δικηγόρος της που μίλησε στον ΣΚΑΙ , αποκάλυψε μια διαφωτιστική συνομιλία που είχε το Σάββατο με το θύμα της επίθεσης. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο δικηγόρος της ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, γιατί πλέον μιλάμε για ένα διαφορετικό σενάριο, σε σχέση με όσα διακινούνταν μέχρι στιγμής.  Μέχρι στιγμής η αστυνομία βρισκόταν στο σκοτάδι, καθώς οι καταθέσεις φίλων και γνωστών της κοπέλας δεν μπορούσαν να δείξουν προς τα πού να γίνουν έρευνες.
Η Ιωάννα επέμενε αυτές τις ημέρες και στην αστυνομία και στον δικηγόρο της ότι δεν υπήρχε κάποια γυναίκα με την οποία να είχε ερωτική αντιζηλία. Σε αυτό μάλιστα ήταν κατηγορηματική. Σήμερα όμως σκέφτηκε κάτι που ίσως να βοηθήσει την αστυνομία. Η Ιωάννα ζήτησε από τη μητέρα της να καλέσει γρήγορα τον κ. Λύτρα στο νοσοκομείο. Εκείνος μετέβη αμέσως εκεί και τότε η Ιωάννα του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες. Η Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζονται.
Αναμένονται στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο
Eν αναμονή των αποτελεσμάτων από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου της 34χρονης Ιωάννας (που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι) βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αφού όλοι περιμένουν να μάθουν την ταυτότητα του προσώπου εκείνου που θέλησε να στιγματίσει για πάντα την όμορφη κοπέλα από την Αμφιλοχία.
Την Παρασκευή το μεσημέρι υποβλήθηκε σε τρίωρο χειρουργείο, για την αφαίρεση του καμένου δέρματος από το πρόσωπο. Η κατάσταση της υγείας της σε συνδυασμό με το χειρουργείο δεν επέτρεψαν στους αστυνομικούς να την επισκεφθούν στο Θριάσιο για κατάθεση, όμως μίλησαν για λίγο μαζί της τηλεφωνικά.

flash.gr/