Δευτέρα, Μαΐου 4

Μπούκαραν με το έτσι θέλω και θα μας….! Φωνές και ουρλιαχτά στην Κατερίνη! 4 λ@θρο ανώμαλοι επιδειξίες παρενόχλησαν γυναίκα

1
Επώνυμη καταγγελία συμπολίτισσάς μας κάνει λόγο για ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από την μητέρα της, όπου την καλούσε κοντά της για να της πεί όσα πρωτόγνωρα για την πόλη μας έγιναν μπροστά στο παράθυρο του σπιτιού της, στο κλειστό κολυμβητήριο Κατερίνης.


Μένοντας ξύπνια μέχρι αργά εχθές το βράδυ, 1η Μαΐου, και ακούγοντας κάποιες φωνές έξω από το παράθυρο της, αντίκρισε τέσσερις αλλοδαπούς (όπως τους χαρακτήρισε) όπως τους γέννησε η μάνα τους, ολόγυμνους και να την καλούν να πάει έξω, λέγοντας της με σπαστά ελληνικά «έλα, έλα». Τρομοκρατημένη η κυρία ξύπνησε τον σύζυγο της αναφέροντας του το περιστατικό. Οι γυμνοί άνδρες ήσαν φανερά τέσσερις ενώ άλλοι, δύο ή τρείς, βρισκόντουσαν παραπέρα δίχως να διακρίνονται εάν ήσαν γυμνοί ή όχι.
Μόλις έκανε ο σύζυγος την εμφάνιση του στο παράθυρο και τον είδαν οι αλλοδαποί, άρχισαν να τρέχουν στα στενά. Ειδοποιήθηκε και η αστυνομία όπου έφτασε αμέσως στο σημείο. Η καταγγέλλουσα λέει ότι οι αστυνομικοί έκαναν τον γύρο σε δύο τετράγωνα και μη βρίσκοντας κάποιους αναχώρησαν δίχως περαιτέρω έρευνα. Το ζητούμενο όμως είναι πώς γίνεται -εν καιρώ απαγόρευσης κυκλοφορίας- κάποιοι αλλοδαποί να μπορούν να βγαίνουν ξημερώματα από τις δομές τους και να κυκλοφορούν στους δρόμους και μάλιστα ολόγυμνοι; Υπάρχουν φύλακες στις δομές ή όχι;
Το περιστατικό συνέβη στις 3:20 τα ξημερώματα και οι κλήσεις προς το 100 είναι καταχωρημένες στο κινητό τού θύματος.
Η κόρη τού θύματος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το όλο συμβάν καθώς και ανοικτή επιστολή στον δήμαρχο Κατερίνης για να πάρει θέση επί του θέματος.
Έγραψε:
Μήνυμα προς τον κύριο Κουκοδήμο και όλους του επίτιμους.
Χθες 3:20 τη νύχτα, καθόταν στο σαλόνι της η μητέρα μου (κοντά στο κλειστό κολυμβητήριο Κατερίνης) και άκουγε φωνές από έξω. Καθόταν σε σημείο που φαινόταν απ’ έξω. Σηκώθηκε, στο παράθυρο και είδε έξω από το σπίτι γύρω στα 7 άτομα λαθρομετανάστες ΟΛΟΓΥΜΝΟΥΣ, δεν φορούσαν ούτε παπούτσια, ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΟΊ… να την κοιτάνε, να γελάνε και να τη φωνάζουν “έλα έλα”, σοκαρισμένη σήκωσε τον πατέρα μου και μόλις τον είδαν άρχισαν να τρέχουν. Η αστυνομία έφτασε μέσα σε 2′ και έκαναν δύο κύκλους στη γειτονιά χωρίς να βρούν κανέναν. Οι γονείς μου δεν κοιμήθηκαν μέχρι να ξημερώσει έξω.
Και ρωτάω, εσάς που τους φέρατε εδώ, αν ήταν κάποια κοπέλα έξω εκείνη την ώρα, αν ήταν η μάνα μου έξω από το σπίτι εκείνη την ώρα, τι θα έκαναν κύριοι? ΓΥΜΝΟΊ ΌΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΈΝΝΗΣΕ Η ΜΆΝΑ ΤΟΥΣ……..ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝ?
Αλλά ναι, ήρθαν με αγνές προθέσεις, το ξέχασα.
Αν δεν τους πετάξετε όλους έξω, θα αρχίσουμε να το κάνουμε εμείς…και όταν απειλείται η σωματική σου ακεραιότητα, όταν απειλείται η οικογένεια και τα παιδιά σου, δεν αστειεύεσαι!
ΕΞΩ ΌΛΟΙ……ΕΞΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!




Η συνεργάτιδα μου Δήμητρα Αναστασιάδου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κόρη τού θύματος όπου και μιλώντας στην Pieria.tv της περιέγραψε επακριβώς το συμβάν που έγινε με την μητέρα της.
Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που γίνεται στην πόλη μας με τους αλλοδαπούς που έφεραν εδώ επί δημαρχίας Σάββα Χιονίδη. Εννοείται πως δεν συμπεριλαμβάνονται όλοι τους στα εγκληματικά στοιχεία, αλλά τά συμβάντα αυτά όταν εξοργίζουν τους πολίτες θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν από τους υπευθύνους και οι έρευνες να μην σταματήσουν αλλά να συνεχιστούν έως ότου βρεθούν αυτοί οι ανώμαλοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Εκτός εάν το κάνουν μόνο για… Έλληνες!
Επόμενο είναι ότι δεν θα σταματήσουν την δράση τους οι αλλοδαποί αλλά σε κάποιες άλλες γειτονιές θα κτυπήσουν και πάλι. Δυστυχώς εάν καταφέρουν να συναντήσουν κάποια γυναίκα ή κάποιοι παιδάκι στον δρόμο τους, θα εξαντλήσουν όλες τις διεστραμμένες σεξουαλικές τους ορέξεις και πιθανόν να φτάσουν και στο έγκλημα για να σκεπάσουν την πράξη τους.
Προτιμώ την «σκληρή περιγραφή» για να δοθεί έμφαση ότι κυκλοφορούν ανάμεσα μας ανώμαλοι λαθρομετανάστες και θα πρέπει να εντοπιστούν και να συλληφθούν για να μην ζήσουμε τά χειρότερα.
Πολλοί συμπολίτες μας εξέφρασαν την οργή τους στο άκουσμα τής είδησης αυτής και απείλησαν να πάρουν και τον νόμο στα χέρια τους εάν δεν κάνει κάτι η πολιτεία. Κάνει όμως κάτι;;;
Επικοινώνησα με το γραφείο τύπου τής αστυνομίας Θεσσαλονίκης (εφόσον η Κατερίνη δεν πληροφορεί ούτε δημοσιογράφους αλλά μας παραπέμπει στα κεντρικά τής Θεσσαλονίκης) και μου δήλωσαν άγνοια τού περιστατικού. Στην συνέχεια επικοινώνησα με την αστυνομία στην Κατερίνη επιμένοντας να πληροφορηθώ για το συμβάν στα πλαίσια του ρεπορτάζ μου. Και εκεί μου δήλωσαν άγνοια και ο λόγος είναι ότι εφόσον οι έρευνα ανεύρεσης τους δεν απέδωσε (διότι -όπως μου είπαν- έγινε κοντά στον ποταμό Πέλεκα και υπάρχουν πολλές κρυψώνες εκεί να κρυφτούν) τότε το περιστατικό δεν καταγράφεται, γι’ αυτό και δεν γνωρίζουν περισσότερες πληροφορίες. Εκεί έξω όμως κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανώμαλοι λαθρομετανάστες έτοιμοι να χτυπήσουν και να βιάσουν.
Ποιος όμως ή ποιοι θα προστατέψουν τούς πολίτες αυτής της πόλης;
πηγή: pieria.tv

 https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Μπούκαραν-