Παρασκευή, Μαΐου 22

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από τη τηλεόραση για να μη γίνει Γιώργος Παπαδάκης

Τι εξομολογηθηκε η παρουσιαστρια
«Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα...» [VIDEO]

Την ονομαστική της εορτή ανέμενε η Ελένη Μενεγάκη για να ανακοινώσει ότι αποχωρεί όχι μόνο από τον Alpha, αλλά και από την τηλεόραση.
Επιτέλους επέλεξε να φύγει πρώτη για να μην γίνει άλογο που θα το σκοτώσουν όταν γεράσει.
Για να μη γίνει αιωνόβια τηλεπερσόνα αλά Παπαδάκης.
Όπως είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της, δεν είναι εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν.


«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή μου έφερε κοντά μου ξεχωριστούς εκλεκτούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαδάκι σε κλαδάκι… Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα.

Όλη τη φετινή σεζόν και από τη στιγμή που ενημέρωσα φυσικά και το κανάλι το οποίο αγαπώ και έχω τιμήσει μέσα από την καρδιά μου όλα αυτά τα χρόνια, το αμέσως επόμενο κομμάτι που μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία ήταν η στιγμή που θα σας το πω εγώ. Όλα αυτά τα χρόνια ξέρετε ότι εγώ είμαι αυτή που θα σας λέω αυτά που αφορούν εμένα. Όλοι μπορούν να σκέφτονται, να γράφουν, να μιλάνε για ανθρώπους που είναι τόσο υπερπροβεβλημένοι μέσα από την τηλεόραση και είναι λογικό. Από την αρχή της σεζόν τα είχα σκεφτεί και είχα βάλει στο μυαλό μου ότι στη γιορτή μου θα σας τα πω αυτά, γιατί αυτή είναι η προσωπική μου μέρα και αυτή είναι η δικιά μας μέρα και γιατί ποτέ στη ζωή δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι δεν έχει στην καρδιά μου τον ρόλο που πάντα είχε. Εσείς στη δικιά μου καρδιά είσαστε ψηλά…

Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά, που μπορεί εσείς να τα κάνετε. Ο καθένας μας μέσα στο μυαλό του μπορεί να κρατάει ένα μικρό κομματάκι που μπορεί να είναι αυτό που δεν έζησε, αυτό που δεν πήρε, αυτό που δεν γεύτηκε, για μένα είναι αυτό. Είναι και αυτό αχαρτογράφητα νερά, δεν ξέρω πώς είναι. Δεν έχω ιδέα.

Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω», είπε μεταξύ άλλων, με νόημα η Ελένη Μενεγάκη.
Οι φήμες για το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Μάλιστα από την αρχή ανέφεραν οι φήμες ότι η παρουσιάστρια δεν θα μετακομίσει σε άλλο κανάλι αλλά θα ζήσει για κάποιο διάστημα στις ΗΠΑ, όπου πιθανότατα θα μεταβεί ο γιος της Αγγελος για σπουδές. Η ίδια, μάλιστα, τότε δεν είχε παραλείψει να σχολιάσει και τις σχετικές φήμες, τόσο από τον αέρα της εκπομπή της με υπονοούμενα, όσο και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους.