ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ! Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ – ΑΓΡΙΟ “ΔΑΓΚΩΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Image2
Η αγορά των ακινήτων και συγκεκριμένα των ενοικίων θα πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα με τις πολύ δύσκολες συνθήκες ενώ δεν μπορεί το κράτος να επεμβαίνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα διότι δημιουργούνται αδικίες, ανέφερε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Σκυλακάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η πολιτεία δεν μπορεί να επιβάλει με κρατική απόφαση για περισσότερο χρόνο την μείωση των ενοικίων, άλλο το ένα δίμηνο που επιβλήθηκε το μέτρο» προαναγγέλλοντας με αυτό τον τρόπο το τέλος του μέτρου της μείωσης των ενοικίων για τους πληττόμενους.
Σε ανάλογη κατεύθυνση κινήθηκε σε δηλώσεις του χθες και ο υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας
Αναφορικά με τη μείωση του ενοικίου κατά 40% για επαγγελματικές μισθώσεις, είπε ότι «δεν θα ισχύει για τις επιχειρήσεις που θα ανοίξουν, ενώ θα εξεταστεί τι θα γίνει για όσες παραμείνουν κλειστές, αφήνοντας το ενδεχόμενο της κατάργησης του μέτρου με την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων λειτουργίας των επιχειρήσεων».
Mε απλά λόγια η κυβέρνηση φόρτωσε πάλι όλο το κόστος που προκύπτει λόγω μέτρων για τον κορωνοϊο στους ιδιοκτήτες. Ούτε σκέψη ούτε κουβέντα για μείωση του ΦΠΑ ώστε να πάρει ανάσα η αγορά, γιατί;;; Που είναι τα παραμύθια με τα εκατομμύρια ευρώ για μέτρα στήριξης;
Οι ιδιοκτήτες πως θα ισορροπήσουν την χασούρα; Με μέτρα της πλάκας;
Kαι η ΠΟΜΙΔΑ τι κάνει για όλα αυτά, την πάπια;;;
Δείτε την δήλωση Σκυλακάκη:
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ –