Παρασκευή, Μαΐου 22

Χαριτίνη Ηλιάδου>Αυστηρώς ακατάλληλο για αναγνώστες με υποκείμενο νόσημα

Ποιος Covid-19 και απιδια μαντολες;


Την Χαριτίνη Ηλιάδου δεν την ξεχνάς εύκολα!
Αρκεί να περιηγηθείς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θαυμάζοντας τις εικόνες και κυρίως τον τρόπο που ποζάρει στο φακό, παρουσιάζοντας κυρίως ρούχα και διάφορα αξεσουάρ αλλά και παρακολουθώντας την στην τηλεοπτική σειρά «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου του ΣΚΑΪ.
Αυτό έκανε το instabook.gr με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακά όμορφο πλάσμα, ηθοποιός, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, που μαγνητίζει χωρίς έλεος την κάμερα, υποδυόμενη το ρόλο μίας γυναίκας που για λόγους εκδίκησης ρέπει -μάλλον- προς το «κακό», γεγονός που μάλλον αφήνει αδιάφορο τον αρσενικό πληθυσμό.
Όπως διαβάζουμε σε κυπριακά περιοδικά, η Χαριτίνη έζησε τα παιδικά της χρόνια στην Καλαμαριά. Αφότου χώρισαν οι γονείς της μετακόμισε με τη μητέρα της στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Νάουσα Ημαθίας (Θεσσαλονίκη). Αμέσως μετά το σχολείο επέλεξε την Κύπρο για σπουδές και έκτοτε –τα τελευταία 7 χρόνια– είναι η δεύτερή της πατρίδα.

Απολαύστε κάποιες από τις πολύ όμορφες εικόνες που η Χαριτίνη ποστάρει σχεδόν καθημερινά στο Instagram και αναρωτηθείτε μαζί μας «Πως είναι δυνατόν να μην έχουμε δει (ακόμα) εξώφυλλα της στα περιοδικά»…





























kourdistoportocali.com/