Δευτέρα, Μαΐου 25

Μπροστά στη μεγαλύτερο προσωπικό, επιχειρηματικό και εθνικό αγώνα επιβίωσης

Παρεμβαση απο το Κουρδιστο Πορτοκαλι

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται βουλιμικούς με το χρήμα και την ακίνητη περιουσία βουλευτές και ευρωβουλευτές

Δεν χωρά αμφιβολία ότι αντιμετωπίζουμε την μεγαλύτερη πρόκληση επιβίωσης σε προσωπικό, επιχειρηματικό και εθνικό επίπεδο. Ολα όσα θα ακολουθήσουν θα δοκιμάσουν τις αντοχές του καθενός, των επιχειρήσεων αλλά και του κράτους στο σύνολό του. Ήδη η Τουρκία διεκδικεί την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Από τον Βασίλη Μπόνιο

Ο COVID-19 θα μπορούσε να είναι και ένα σκληρό test για την επιστροφή στις πραγματικές αξίες της ζωής. Σήμερα όμως περισσότερο από ποτέ οι σώφρονες πολίτες έχουν ανάγκη το ήθος της εξουσίας. Ηθος σημαίνει πάνω απ΄όλα αίσθημα δικαίου-σίγουρα δεν σημαίνει τα δικά μας παιδιά και τα αποπαίδια.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι θα υπερασπισθεί εκείνες από τις επιλογές της κυβέρνησης που θα εμπεριέχουν ήθος και αίσθημα δικαίου. Η χώρα θα αντιμετωπίσει πολλούς κινδύνους και ασύμμετρες απειλές. Στην οικονομία αλλά και στην εθνική της ακεραιότητα. Η Ελλάδα και η κυβέρνηση χρειάζεται όλους τους Έλληνες. Αλίμονο εάν οι επερχόμενες απειλές ξυπνήσουν έναν νέο καταστροφικό εμφύλιο. Ναι η Ελλάδα χρειάζεται πράγματι όλους τους Έλληνες.
Οχι όμως σε ρόλο υποζυγίων για φορομπηχτικές ασκήσεις. Η Ελλάδα χρειάζεται την έντιμη επιχειρηματικότητα και όχι τους λαθρόβιους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες. Η Ελλάδα χρειάζεται όραμα και μεταρρυθμιστική τόλμη που ατυχώς δεν περισσεύουν ούτε σε αυτή την κυβέρνηση.
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται βουλιμικούς με το χρήμα και την ακίνητη περιουσία βουλευτές και ευρωβουλευτές. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ηγέτες που θα εμπνεύσουν τον λαό ώστε να αντιμετωπίσουμε με τις λιγότερες απώλειες όλα όσα πρωτόγνωρα βιώσουμε στο προσεχές και απώτερο μέλλον. Απαραίτητη προυπόθεση για την εξασφάλιση της συνέχειας μας ως έθνους είναι η ορθή σκέψη και η σοφία του ελληνικού λαού. Στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας δεν χωράνε απαντήσεις του στυλ “το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν βγω από τη καραντίνα είναι να πάω κομμωτήριο”.
Αυτές οι απαντήσεις υπόσχονται ένα τρομακτικό μέλλον από το οποίο δύσκολα θα επιβιώσουν ακόμη και οι ξανθές που απαντάνε κατ΄αυτό τον τρόπο.
Στη διάρκεια της κρίσης δοκιμάστηκαν και τα ΜΜΕ.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι είχε τον μήνα Μάρτιο 353.000 πραγματικούς αναγνώστες και τον μήνα Απρίλιο 530.000 πραγματικούς αναγνώστες.
Πρόκειται για απευθείας αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού οι οποίοι δεν “εξαπατήθηκαν” για να μπουν στον ιστότοπό μας, ούτε “εξαγοράσθηκαν”, ούτε παραπλανήθηκαν.
Για τους πιο πραγματικούς αναγνώστες από οποιοδήποτε άλλο δήθεν μεγάλο ενηερωτικό site στην Ελλάδα μια και εδώ δεν χρησιμοποιούμε κανένα τρυκ για να προσελκύσουμε όσους μας εμπιστεύονται…
ourdistoportocali.com