Τέσσερις άνδρες νεκροί σε σπήλαιο στο Λουτράκι

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, καθώς εντοπίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ νεκροί τέσσερις άνδρες, ηλικίας 34 έως 50 ετών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του ενός, βλέποντας ότι ο άντρας της δεν δείχνει σημάδια ζωής, αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία και να δώσει όλες τις πληροφορίες που γνώριζε, προκειμένου οι αρχές, να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά στο σημείο που πιθανότατα να βρίσκονταν οι άντρες για να διαπιστώσουν εάν έπαθαν κάτι. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των συγγενών των θυμάτων, ότι δηλαδή κάτι κακό συμβαίνει, από τη στιγμή που κανένας τους δεν απαντούσε στις κλήσεις ενώ οι ώρες περνούσαν. Οι πληροφορίες για κρυμμένες λίρες από την εποχή της Τουρκοκρατίας μέσα στο σπήλαιο, στοίχησαν τη ζωή σε τέσσερις νέους ανθρώπους...

Η αστυνομία αφού ενημερώθηκε από τη σύζυγο του ενός, - η οποία είχε μαζί της και τα δυο ανήλικα παιδιά - αμέσως σήμανε συναγερμό στην περιοχή για τον εντοπισμό των τεσσάρων ανδρών. Η αστυνομία εντόπισε τις σορούς μέσα σε σπηλιά στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4:00 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών. Το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα 4 άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό. Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους!

 
Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό το φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των 4 πτωμάτων.