Σάββατο, Μαΐου 23

Γυναικείο βιτριολικό μίσος για την Ιωάννα;--Οι δύο μαυροντυμένες γύρευαν εκδίκηση;

Με οποιοδήποτε τίμημα

Είναι άραγε η βιτριολική γυναικεία ζήλια που όπλισε το χέρι των μαυροντυμένων γυναικών οι οποίες έστησαν καρτέρι στη 34χρονη εκείνο το μοιραίο πρωί;
Φαντασθείτε τι μπορεί να έχει προηγηθεί ανάμεσα στις δύο που έκαναν την επίθεση. Δεν μοιάζει καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι στόχευσαν στο πρόσωπό της με μανία, θράσος, ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και μίσος. Με οποιοδήποτε τίμημα.

Ακόμη κι εάν μία μέρα έπεφταν στα χέρια της Αστυνομίας.
Γύρευε τι ρόλο έπαιξε το lockdown στην όξυνση του μίσους και της ζήλιας. Εάν υπήρξε λάδι στη φωτιά του μίσους.
Πρέπει να ήταν πολύ απελπισμένες και πολύ οργισμένες οι δύο γυναίκες δράστες. Τόσο που να μη υπολογίσουν το οποιοδήποτε αντίτιμο.
Αλλωστε αυτή η επίθεση και το γεγονός ότι δράστες ήταν δύο γυναίκες δεν μοιάζει να έχει σαν κίνητρο επαγγελματικές ή επιχειρηματικές διαφορές.
Το πρόσωπο ήταν ο στόχος. Ακριβώς το πρόσωπο.



Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας, έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του θύματος αναζητώντας το μυστικό στις φωτογραφίες, τα sms και τη λίστα των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.


Παράλληλα προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία και απο τα social media που διέθετε η 34χρονη με επίκεντρο το messenger και τον «τοίχο” της για να εντοπίσουν τυχόν περίεργα ή απειλητικά μηνύματα και αναρτήσεις που να δείχνουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
Σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να έχουν απόλυτη εικόνα όλων των κινήσεων καθώς οι διώξεις αφορούν βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη που δεν δικαιολογουν άρση του απορρήτου. Ταυτόχρονα, οι αξιωματικοί έχουν στείλει δείγμα του υγρού για να διαπιστώσουν για τι ακριβώς πρόκειται καθώς δεν φαίνεται να είναι καυστική ουσία που διατίθεται στα σούπερ μάρκετ ή σε καταστήματα που πωλούν χρώματα και είδη οικοδομών.
Από τα γραφεία της Ασφάλειας εχουν περάσει φιλοι, συναδελφοι και συγγενείς της 34χρονης ασφαλίστριας χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής προσφέρει, αξιοποιήσιμα στοιχεία για την αστυνομική έρευνα.https://kourdistoportocali.com