Κυριακή, Μαΐου 31

Ο.Υ.Α. Όλη η Αλήθεια για Έβρο και Λιβύη . Έρχεται αυτή τη φορά μεγάλος πόλεμος που θα επηρεάσει άμεσα τις ζωές μας .Έρχονται εκπλήξεις.

Το συμβάν που έλαβε χώρα εκεί στον Έβρο πρόσφατα , που θέλει οι Τούρκοι να έχουν προωθηθεί σε ελληνικό έδαφος , είναι ενορχηστρωμένο από τα παρασκήνια του ΝΑΤΟ και το βαθύ κράτος των ΗΠΑ που δεν θέλουν να ¨πατήσουν¨ Ρώσοι και Αιγύπτιοι στην Λιβύη . Η σταθερή στάση μας υπέρ του Χάφταρ πυροδοτεί προπαγάνδα σε βάρος μας με σκοπό να υποκύψουμε στα συμφέροντα που τροφοδοτούνται από την Τουρκική επεκτασιμότητα .

Με απλά λόγια ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ για να δεχτούμε το Τουρκο-λιβυκό σύμφωνο περί κοινής ΑΟΖ , που συνιστά επιθετική ενέργεια της Τουρκίας και όσων κρύβονται πίσω της .
Θα υποκύψουμε ; έχουμε ήδη υποκύψει ;
Άρχισε και η σχετική προπαγάνδα που σας αντιμετωπίζει ώς όντα χαμηλής νοημοσύνης .Έτσι είναι ;
Σημείωση : Οι ενστάσεις μας έχουν να κάνουν με την ασυντόνιστη με τα γεωπολιτικά , δράση Ελλήνων επιχειρηματιών στη Λιβύη ( η Ελλάδα έστειλε πρόσφατα 3000 μετρικούς τόνους αερίου οικιακής κρίσης στη Βεγγάζη ) και με το ότι, δε δόθηκε ακόμα από την Εσχατιά αυτή του Έβρου που φέρεται να καταπάτησαν οι Τούρκοι , ζωντανή συνέντευξη προς απόδειξη .
Τι έγινε !
Πρόσφατα και δημόσια , ο ΓΓ του ΝΑΤΟ αναγνωρίζει επίσημα τον Sajjar του GNA ως νόμιμο Πρωθυπουργό της χώρας όπως τον αποκαλεί (έχει τηλεφωνική συνομιλία μαζί του ) ενώ ήλεγχε μέχρι εκείνη τη στιγμή μόνο το 10% της Λιβύης και δεσμεύεται ότι ο Οργανισμός θα τον υποστηρίξει και θα τον βοηθήσει.
Πρόκειται για ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ στα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή και τη νομιμοποίηση του τουρκικού επεκτατισμού αφού ο GNA συνήψε τη γνωστή συμφωνία οριοθέτησης θαλάσσιων συνόρων-ΑΟΖ με Τουρκία που καταπατά κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας- Κύπρου στην περιοχή.
Σιωπή από τις ΗΠΑ και τον πρέσβη τους στην Ελλάδα κ Τζέφρι Ρος Πάιατ
Στις 20 Μαΐου ο Έλληνας ΥΠΕΞ κ Δένδιας αναφέρετε ξαφνικά στο αυτονόητο που όμως αποτελεί casus belli για την Τουρκία «Η επέκταση στα 12 μίλια είναι δικαίωμα της χώρας, δεν το αλλοτριώνει, θα το ασκήσει όπου θέλει, όταν κρίνει, όπως θέλει. Μονομερές της δικαίωμα είναι, δεν έχει κανένα λόγο συνδιαλλαγής με οποιονδήποτε για αυτό.»
Έχομε και συνέχεια .Στις 21 Μάη το βράδυ ο Έλληνας ΥΠΕΞ κ Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Λιβύης Aguila Saleh Eissa, κατά την οποία συζητήσαν την κατάσταση στη χώρα και την ανάγκη ειρηνικής επίλυσης της κρίσης., όπως ανέφερε ο ίδιος .
Ξαφνικά δηλαδή ανοίγουμε μέτωπο .
Την επομένη έλαβαν χώρα δύο γεγονότα. Εμφανίστηκε το θέμα στον Έβρο και ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Pompeo συζήτησε τηλεφωνικά με Al Sarraj και ζήτησε από Χάφταρ να σταματήσει την επίθεση στην Τρίπολη.
Τι καταλαμβάνετε από αυτά ;
Προδοσία ή υποταγή . Άμεση αντίδραση ή διπλωματική κίνηση της Ελλάδας ;

Καταλάβατε σε τι αποσκοπεί η συνεχής προκλητικότητα της ( αντιπροσώπου ) Τουρκίας και ποιοι είναι πίσω από την , ΥΠΟ διάλυση αυτή χώρα ;
Είτε μπορείτε να το διανοηθείτε , είτε όχι , ΔΕΝ ΘΑ εγκαταλείψουμε ΠΟΤΕ τον στρατάρχη Χάφταρ . Ο Πόλεμος που διεξάγεται στη Λιβύη είναι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ πόλεμος . Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται . Κρίνονται , όχι μόνο όσα εξαρτούνται σε βάρος μας από την διατήρηση τους παράνομου Τουρκικό- Λιβυκού συμφώνου περί κοινής ΑΟΖ , αλλά και το ίδιο το γεωπολιτικό μας μέλλον .
Μέλη μας , χωρίς απαιτήσεις αμοιβής και άλλα οφέλη , βρίσκονται από την 25 Μαΐου ξανά δίπλα στον Χάφταρ . Αφήσαν οικογένειες , γνωστούς κα φίλους για να δώσουν την ύστατη μάχη για εσάς .
Έχουμε αποδείξει ότι όπου πάμε , έχουμε ραγδαίες εξελίξεις και ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ . Μην εκπλαγείτε λοιπόν !
Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; Που είναι σ ένα τόσο ξεκάθαρα πλέον , πόλεμο εναντίων της Ελλάδας ; Μόνο επιχειρηματίες σουλατσάρουν για να εκμεταλλευτούν την αγορά πετρελαιοειδών και φυσικού αερίου.
Αυτή είναι η υπερήφανη γεωπολιτική σας τακτική ;
Να αναμένεται εκεί στην Ελλάδα η τιμή της Βενζίνης να φτάσει τα 2 ευρώ .
Συνεχίζεται…
Υγ. Από Αρχές Ιουνίου θα μετονομασθούμε σε «Ομάδα Υ »
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας εσωτερικής ασφάλειας και υψηλής στρατηγικής )