Τετάρτη, Μαΐου 20

Καβάλησε πολύ μεγάλο καλάμι πέστε του να ξεπεζέψει γιατί οι τηλεθεατές τον ανέβασαν κι αυτοί θα τον κατεβάσουν... γι αυτό πιο μικρο καλάμι....--Αφοπλιστικός και πάλι ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν είμαι… ευρείας χρήσης»

. «Καλοχαιρέτα τον πεζό όταν καβαλικέψεις, για να σε καλοχαιρετά κι αυτός, όταν θα ξεπεζέψεις.» 
 Ο Γιάννης Μπέζος δεν είναι από τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Δεν είναι και από τους ανθρώπους και ηθοποιούς που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν την αγάπη του κόσμου.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στον χαρακτήρα του.

«Στην επικοινωνία είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος, δεν είναι το… φόρτε μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με ηθοποιό που δεν θέλω. Δεν είμαι άτομο που με επιλέγουν, επιλέγω εγώ με ποιους θα συνομιλήσω, επιλέγω με ποιους θα κάνω παρέα, σε ποιους θα καταθέσω το χιούμορ μου, με ποιους θα έρθω σε επικοινωνία. Δεν είμαι… ευρείας χρήσης. Δεν θα βγω έξω και θα αρχίσω να μοιράζω φιλιά και χάδια» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Ας στεναχωριέται το κοινό και πιστεύω πως λόγω αυτού με εκτιμάει περισσότερο. Ξέρει ότι δεν του λέω ψέματα, αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος αυθόρμητα για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, γιατί είναι το στυλ μου τέτοιο. Δεν γίνεται. Δεν το κάνω επειδή είμαι σνομπ, δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Δεν σημαίνει ότι δεν τους εκτιμώ και τους αγαπώ τους ανθρώπους. Ίσα ίσα που με το έργο μου έχω αποδείξει ότι τους αγαπώ περισσότερο από κάποιους που τους χαϊδεύουν όλη μέρα. Τον θαυμασμό ας τον χάσω, την εκτίμηση δεν θέλω να χάσω. Το κοινό ακολουθεί τους γενναίους, όχι αυτούς που φοβούνται».https://patkiout.gr/showbiz/