Τρίτη, Μαΐου 5

Κορονοϊός: Γιατί ο Γιώργος Τσαλίκης νιώθει «διχασμένος» για την επόμενη μέρα

Κορονοϊός: Γιατί ο Γιώργος Τσαλίκης νιώθει «διχασμένος» για την επόμενη μέρα
Ανησυχία για την επόμενη μέρα, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν τεθεί σε ισχύ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, νιώθει ο Γιώργος Τσαλίκης.
Ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Πέμπτης τόνισε πως νιώθει «διχασμένη προσωπικότητα» και εξέφρασε τις σκέψεις του για τους καλλιτέχνες και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν την επόμενη μέρα της άρσης των μέτρων.

«Μέσα μου είμαι μια διχασμένη προσωπικότητα. Είμαι ο άνθρωπος που έχει την ατομική ευθύνη πως πρέπει να τηρηθούν κάποια μέτρα για να είμαστε υγιείς και από την άλλη υπάρχει ο λογικός άνθρωπος που λέει ότι πρέπει να ζήσουμε. Και αυτή τη στιγμή δεν μιλάω για τους 15, 20 προβεβλημένους καλλιτέχνες που ενδεχομένως να μην έχουμε τόσο σοβαρό πρόβλημα. Μιλάω για ένα σύνολο χιλιάδων ανθρώπων που αφορούν την ψυχαγωγία και το θέαμα γενικότερα που πραγματικά θα δυστυχήσουν» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε:«Είμαστε αυτή τη στιγμή μπροστά σε αχαρτογράφητα ύδατα. Είμαστε όλοι μουδιασμένοι και φαντάζομαι πως οι ιθύνοντες ακούνε, αφουγκράζονται και προσπαθούν να βρουν τρόπους γιατί δεν φαντάζομαι πως κανέναν άνθρωπο ο οποίος είναι υπεύθυνος, σώφρων και ηθικός να μην του περνάει από το μυαλό το γεγονός ότι χιλιάδες άνθρωποι θα δυστυχήσουν. Μιλάμε, τώρα, για δύο μήνες πριν και άλλους τέσσερις, τουλάχιστον, μήνες μπροστά. Μισός χρόνος πλήρους απραξίας και ανεργίας».

newsbeast.gr/l