Κυριακή, Μαΐου 10

Fab Four: Η δίαιτα της Jessica Alba για να παραμένει σε φόρμα

Fab Four: Η δίαιτα της Jessica Alba για να παραμένει σε φόρμα
Η Jessica Alba έχει αψεγάδιαστο κορμί με όμορφες καμπύλες! Μπορεί μέσα στο πρόγραμμά της να περιλαμβάνεται και 3 φορές την εβδομάδα γυμναστική ωστόσο προσέχει ιδιαίτερα και τη διατροφή της.
Το μυστικό της Jessica Alba για να παραμένει σε φόρμα χωρίς να κάνει ακραίες
θυσίες, να λιμοκτονεί ή να πεινάει είναι η δίαιτα Fab Four, που σχεδιάστηκε από τη διατροφολόγο της Kelly Leveque, συγγραφέα του βιβλίου «Body Love: Live in Balance, Weigh What You Want, and Free Yourself from Food Drama Forever».

Οι κανόνες της συγκεκριμένης δίαιτας είναι αρκετά απλές: Μπορεί κανείς να καταναλώσει τα πάντα αρκεί το γεύμα να περιέχει μια ισορροπία τεσσάρων τύπων τροφίμων: πρωτεΐνες, λίπη, φυτικές ίνες και λαχανικά.
Το θεμέλιο αυτής της μεθόδου είναι ότι τα Fab Four είναι στοιχεία που επιμηκύνουν την καμπύλη του σακχάρου στο αίμα σας και ως εκ τούτου μειώνουν αυτήν την επείγουσα αίσθηση πείνας που προκαλεί άγχος και ωθεί σε κατανάλωση φαγητού οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Η ισορροπία της συγκεκριμένης μεθόδου διατροφής προσφέρει επίσης θρεπτική και ορμονική ισορροπία για να βοηθήσει το σώμα να παραμείνει υγιές.
Όταν η σύμβουλος υγείας και ευεξίας πολλών διασημοτήτων Kelly εξέτασε την τυπική καθημερινή διατροφή της Jessica, ανακάλυψε ότι η ηθοποιός μερικές φορές παρέλειπε το πρωινό και είχε αποβάλει τελείως από τη διατροφή της τη ζάχαρη, με αποτέλεσμα να ζητάει ο οργανισμός της υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Έτσι, η διατροφολόγος της συνέστησε να ξεκινήσει τη μέρα της με ένα πλούσιο smoothie φτιαγμένο από λαχανικά, μπανάνα, σπόρους chia, γάλα αμυγδάλου και βούτυρο αμυγδάλου.govastileto.gr