Παρασκευή, Μαΐου 1

Εμβόλια: Κοινό μήνυμα των Robert F. Kennedy, Jr. και Robert De Niro

Ο Robert F. Kennedy, Jr. ανακοινώνει την πρόκληση των $ 100,000 του World Mercury Project με στόχο να σταματήσει η χρήση του εξαιρετικά τοξικού υδραργύρου στα εμβόλια
Το Thimerosal, ένα συντηρητικό που περιέχει υδράργυρο, βρίσκεται σε 48 εκατομμύρια εμβόλια της γρίπης των ΗΠΑ κάθε χρόνο, το τοξοειδές του τετάνου, σε εμβόλια του μηνιγγιτιδόκοκκου και, σε μεγάλες δόσεις, στα παιδιατρικά εμβόλια που χορηγούνται σε 100 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο. Μια ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών (CDC) διαπίστωσε ότι ο αιθυλυδράργυρος στο thimerosal
είναι τόσο βαθιά νευροτοξικός όπως ο βαριά...
ρυθμιζόμενος μεθυλυδραργύρος στα ψάρια.
ρυθμιζόμενος μεθυλυδραργύρος στα ψάρια.
Το World Mercury Project προκηρύσσει κάτι σαν διαγωνισμό-πρόκληση με αμοιβή $ 100,000 σε όποιον δημοσιογράφο, ή άλλο άτομο, μπορεί να παρουσιάσει μια επιστημονική μελέτη που να καταδεικνύει ότι το thimerosal είναι ασφαλές στα ποσά που περιέχονται στα εμβόλια που χορηγούνται στα αμερικανικά παιδιά και τις έγκυες γυναίκες.
Την παρουσίαση αυτού του πρότζεκτ έκαναν ενώπιον δημοσιογράφων οι Robert F. Kennedy, Jr. και Robert De Niro, τονίζοντας ότι αν και είναι υπέρ των εμβολίων, ζητούν τη διασφάλιση του κοινού σχετικά με την ασφάλεια του υδραργύρου που βρίσκεται στο συντηρητικό, thimerosal.
Πιστεύουν ότι αυτή η πρόκληση θα ανοίξει μια σημαντική συζήτηση και μια πραγματική εξέταση των σχετικών επιστημονικών στοιχείων, καθώς το αμερικανικό κοινό έχει δικαίωμα σε μια τίμια, διερευνητική και έντονη συζήτηση σχετικά με αυτό το κρίσιμο θέμα της δημόσιας υγείας, μια συζήτηση που θα βασίζεται σε γεγονότα και δεν θα έχει τις ρίζες της στο φόβο, ή σε τυφλή πίστη στις ρυθμιστικές αρχές και τη φαρμακευτική βιομηχανία.
Εξήγησαν ότι και οι δυο τους έχουν όλα τα παιδιά τους εμβολιασμένα (του De Niro το παιδί έχει αυτισμό μετά από εμβολιασμό, όπως είχε παλιά υποστηρίξει) και υποστηρίζουν πολιτικές που προωθούν την κάλυψη του εμβολίου. Ωστόσο ζητούν τα εμβόλια να είναι ασφαλή όσο το δυνατόν, ισχυρή διαφανή επιστήμη και έντονη εποπτεία από τις ανεξάρτητες ρυθμιστικές αρχές που είναι απαλλαγμένες από διαφθορά συγκρούσεων ενδιαφέροντος.
Τόνισαν ότι πρόσφατη επιστήμη επιβεβαιώνει ότι το thimerosal είναι μια ισχυρή νευροτοξίνη που επιφέρει βλάβες στον εγκέφαλο των παιδιών και ότι τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έχει έντονα υπερασπιστεί την ορθοδοξία ότι τα εμβόλια με βάση τον υδράργυρο είναι ασφαλή. Μόλις τον περασμένο μήνα, μια επανεξέταση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) επιβεβαίωσε τη βαθιά νευροτοξικότητα του thimerosal και μια μελέτη του Πανεπιστημίου Yale συνδέει τα εμβόλια με νευρολογικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, ανορεξίας και τικ.
Τόνισαν ότι έχουν ανακαλύψει πως οι δημοσιογράφοι, ακόμη και οι επιστημονικοί και εκείνοι της υγείας, δεν διαβάζουν τα πάντα σχετικά με την επιστήμη. Σχετικά με τα θέματα των εμβολίων, πολλοί από αυτούς έχουν αφήσει αξιωματούχους της κυβέρνησης και τη βιομηχανία να τους πει τι υποτίθεται ότι λέει η επιστήμη. Αντί να διερευνήσουν, να “σκάψουν” και να αμφισβητήσουν, οι δημοσιογράφοι, πολύ συχνά, παίρνουν τον εύκολο δρόμο να επαναλαμβάνουν τις διαβεβαιώσεις ασφάλειας της φαρμακευτικής βιομηχανίας και των ρυθμιστικών αρχών του Γραφείου Ασφάλειας Εμβολιασμών CDC, για τα οποία υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να αμφισβητηθούν.
Στο μήνυμα τους αναφέρουν ως παράδειγμα δύο ομοσπονδιακές εκθέσεις από το Κογκρέσο και τον γενικό επιθεωρητή του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ έχουν επικρίνει το CDC για την πολιτικοποίηση της επιστήμης και τη διαπλοκή με τη φαρμακευτική βιομηχανία (βλέπε επίσης: UPI άρθρο σχετικά με διαφθορά του CDC). Τον Αύγουστο του 2014 ανώτερος επιστήμονας εμβολίου CDC, ο δρ William Thompson, ομολόγησε ότι το CDC χειραγωγεί συστηματικά δεδομένα για να κρύψουν τις σχέσεις μεταξύ των εμβολίων και μια σειρά από νευρολογικές διαταραχές. Μερικές δεκάδες άλλοι επιστήμονες του CDC από τότε έχουν αποκαλύψει και διαμαρτυρηθούν διάχυτη επιστημονική απάτη και διαφθορά στο CDC. Παρ ‘όλα αυτά, οι δημοσιογράφοι, λατρεύουν να παπαγαλίζουν ό,τι λέει το CDC.
Επισημαίνουν ότι οι οικονομικές συγκρούσεις με την Pharma δεν είναι η μοναδική του CDC. Η φαρμακευτική βιομηχανία είναι μακράν η μεγαλύτερη χρηματοδότης του Κογκρέσου μέσω των ομάδων συμφερόντων, ενώ πολλοί Αμερικανοί ανησυχούν για την ευρωστία του Κογκρέσου εποπτείας. Αυτές οι πολιτικές επενδύσεις έχουν αγοράσει ασυλία από αγωγές κατά των κατασκευαστών εμβολίων.
Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο του μηνύματος προς τους δημοσιογράφους όπως δημοσιεύτηκε στο ecowatch.com.


Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πρόεδρος Donald Trump ζήτησε από τον Δημοκρατικό Robert Kennedy Jr., να ηγηθεί μιας προεδρικής επιτροπής για την ασφάλεια των εμβολίων.
Στο παρακάτω βίντεο δείτε όλη την παρουσίαση και το μήνυμα προς τους δημοσιογράφους:

Στο παρακάτω βίντεο δείτε όλη την παρουσίαση και το μήνυμα προς τους δημοσιογράφους:http://wwwaristofanis.blogspot.com/