Δευτέρα, Μαΐου 4

Το μέλι της Rolls-Royce είναι αριστούργημα

Το μέλι της Rolls-Royce είναι αριστούργημα
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
Μπορεί η κατασκευή αυτοκινήτων να έχει ανασταλεί προσωρινά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο,η βρετανική φίρμα συνεχίζει να παράγει ένα ξεχωριστό είδος, το οποίο η ίδια
χαρακτηρίζει «θησαυρό».

Πρόκειται για το μέλι της, το οποίο παράγεται σε μία ιδιόκτητη έκταση 42 στρεμμάτων κοντά στις εγκαταστάσεις της στο West Sussex της Αγγλίας και για το οποίο η Rolls-Royce υπερηφανεύεται ότι είναι το καλύτερο στον κόσμο.

250.000 μέλισσες φιλοξενούνται σε έξι παραδοσιακές ξύλινες κυψέλες, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί χειροποίητα από το τμήμα «Bespoke Workshop» της RR. Οι πέντε από αυτές φέρουν τα ονόματα των μοντέλων της γκάμας (Phantom, Wraith, Ghost, Dawn, Cullinan), ενώ η έκτη έχει εμπνευστεί από το έμβλημα της φίρμας, το διάσημο Spirit of Ecstasy.

Το μέλι είναι εξαιρετικής ποιότητας, όπως ακριβώς τα αυτοκίνητα της εταιρείας, επεξεργάζεται από τους κορυφαίους μελισσοκόμους και σερβίρεται στους πελάτες κατά την επίσκεψή τους στην Atelier suite, τον πολυτελή χώρο φιλοξενίας στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Rolls-Royce.
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος--zougla.gr