Παρασκευή, Ιουνίου 5

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ “ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ” ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ;; – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο “ΦΙΛΟΣ” ΤΟΥΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΟΥΣΕ;; – ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ..!

tsiodras-chardalias
Από τις 17 Μαΐου έχουν ανοίξει για τους πιστούς οι Εκκλησίες. Σε αυτό το διάστημα κάποιες χιλιάδες πιστών έχουν λάβει τη Θεία Κοινωνία κι όμως ούτε ένας δεν νόσησε από κορονοϊό. Διότι ακούμε καθημερινά για νέα κρούσματα και ποτέ δεν αναφέρθηκε αυτή η αιτία.

Άλλωστε αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο όλοι καταλαβαίνουμε τι θα είχε συμβεί από τους εχθρούς της Ορθοδοξίας. Θα ξαναέκλειναν τις Εκκλησίες μας σε χρόνο ρεκόρ.
gre22392540-thumb-large
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με αφορμή τον κορονοϊό, είχαν βρει την ευκαιρία να επιβάλουν απίστευτες απαγορεύσεις. Δεν κάναμε Ανάσταση, δεν βγάλαμε Επιτάφιους και δεν ηχούσαν οι καμπάνες όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, σε αντίθεση με ότι έγινε μετά, με τα τζαμιά που είχαν βγάλει μεγάφωνα παντού για το ραμαζάνι.
Μήπως κάνουμε λάθος κ. Χαρδαλιά;; Δεν είχατε συλλάβει εκείνον τον Ιερέα που σαν σε κρυφό σχολειό επί Τουρκοκρατίας, είχε μεταλάβει 5-6 πιστούς; Ε λοιπόν για άλλη μια φορά τόσοι εσείς όσο και το έταιρο πιόνι της Κυβέρνησης, ο κ. Τσιόδρας, που ήταν ο προπομπός της τρομοκρατίας για να μπορέσετε να επιβάλετε τις απαγορεύσεις, είστε έκθετοι στα μάτια όλων των Ελλήνων Ορθοδόξων..makeleio.gr/