Τρίτη, Ιουνίου 16

Beach Time: Τα μαγιό που «καμουφλάρουν» τα κιλά της...καραντίνας!

Beach Time: Τα μαγιό που «καμουφλάρουν» τα κιλά της...καραντίνας!
Η καλύτερη εποχή του χρόνου έχει κάνει επίσημα την εμφάνισή της και οι στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας δεν αργούν για πολλές από εσάς. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα καραντίνας στο σπίτι, αρκετές «τσιμπήσαμε» κάποια κιλάκια και τώρα που ήρθε η ώρα της παραλίας
υπάρχει το άγχος του: «πώς να κρύψω τα περιττά κιλά;». Σας καταλαβαίνω απόλυτα, γι'αυτό και παρακάτω θα βρείτε όλα εκείνα τα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να καμουφλάρετε τα κιλά της καραντίνας.
Ναι υπάρχουν στυλιστικά τρικ που θα σας βοηθήσουν μέσα από τη σωστή επιλογή μαγιό να βρείτε την αυτοπεποίθηση που χάσατε!

Το μαγιό είναι το πιο σημαντικό fashion item του καλοκαιριού κι αν βρίσκεστε σε αναζήτηση του next swimwear buy, παρακάτω ακολουθούν μερικά tips για να επιλέξετε σχέδιο εκείνο που θα κολακεύει περισσότερο τη σιλουέτα σας.
Χρειάζεστε ένα μαγιό που θα κάνει τη σιλουέτα σας πιο ψηλόλιγνη. Τα σχέδια με κάθετες ρίγες και τα high cut μαγιό θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά και αδύνατα.

Φυσικά ένα μπικίνι σε μαύρο χρώμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια γυναίκα με σωματότυπο μήλο.

Βεβαίως, μπορείτε να επενδύσετε και σε ένα μπικίνι με ψηλόμεσο κάτω μέρος σε καλοκαιρινό print.

Αν προτιμάτε τα ολόσωμα μαγιό, μπορείτε να επιλέξετε ένα με ψηλό κόψιμο στους γοφούς που μακραίνει τα πόδια κι έτσι διώχνει το βλέμμα από την περιοχή της κοιλιάς. Φέτος, μεγάλη τάση στα ολόσωμα είναι το ζαρωμένο ύφασμα, ναι εκείνο που φορούσε η μαμά σας κάποια χρόνια πριν. Αυτή η λεπτομέρεια στα υφάσματα επιστρέφει και κολακεύει τα πιο θηλυκά σώματα.

Άλλη μία πρόταση είναι κι ένα μπικίνι με κάθετες γραμμές σε αθλητικό στυλ μακραίνει τον κορμό και λεπταίνει τη μέση.

Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για ανασφάλειες!
Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981


govastileto.gr