Τρίτη, Ιουνίου 30

Πιο αξιόπιστος πεθαίνεις

Η Γιαννα και ο Μαρινακης

Όλοι στην υπηρεσία του Αλέξη. Και όλοι αναλώσιμοι. Ακόμη και οι συγγενείς πρώτου βαθμού όπως συνέβη με την κόρη του Ήσυχου
Ο Αλέξης είναι ένας αξιόπιστος πολιτικός, καθόλου τυχοδιώκτης ενώ τον χαρακτηρίζουν αυστηρά κριτήρια στις επιλογές των φίλων και συμμάχων του.
Για να κυβερνήσει δεν δίστασε να συμμαχήσει με τον Καμμένο που τους χώριζε υποτίθεται ιδεολογική αν-άβυσσος.
Από τον Ian Ford
Τα βρήκε με τον πρώην σύμβουλο του Παπανδρέου Νίκο Κοτζιά και την πολιτική τάση που αυτός εκπροσωπεί.

Χρησιμοποίησε τον Παπαγγελόπουλο σε κρίσιμο πόστο για να κερδίσει την καραμανλική δεξιά και τους μηχανισμούς της.
Στο μεταξύ άνοιξε διάπλατα τη πόρτα σε όσους πασόκους πήδηξαν στο τρένο του Σύριζα μπας και διασωθούν όπως ο Σπίρτζης, ο Κοτσακάς, ο Ραγκούσης, ο Κουρουμπλής, ο Καραμπουζουκλής και πάει λέγοντας.
Όλοι στην υπηρεσία του Αλέξη. Και όλοι αναλώσιμοι. Ακόμη και οι συγγενείς πρώτου βαθμού όπως συνέβη με την κόρη του Ήσυχου που έπρεπε να ανεχτεί τη σεξουαλική παρενόχληση του Βενεζουελάνου πρέσβη για χάρη του Αλέξη και των περίεργων συμμαχιών του.
Με τον ίδιο πολιτικό αμοραλισμό αξιοποίησε την αδυναμία της Γιάννας Αγγελοπούλου και άλλων επιχειρηματιών προς το πρόσωπό του.
Μία Γιάννα που άδειασε σε πρώτη ευκαιρία όταν μυρίστηκε αλλού μεγαλύτερο συμφέρον.
Με την ίδια ευκολία που φιλοξενήθηκε στο σαλόνι του εφοπλιστή και εκδότη Μαρινάκη με την ίδια ευκολία τον απεκάλεσε ναρκέμπορα από τη βήμα της Βουλής και στη συνέχεια με την ίδια ευκολία έδωσε συνέντευξη στο ΒΗΜΑ του ίδιου επιχειρηματία.
Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του Αλέξη δεν έχουν τελειωμό.
Τώρα ποιος μπορεί να εμπιστευθεί έναν τέτοιο πολιτικό ο οποίος ισχυρίζεται ότι αναζητεί ευρύτερες συμμαχίες στο προοδευτικό χώρο εξαρτάται με το πόσο εξίσου τυχοδιώκτες και καιροσκόποι είναι οι συνομιλητές του…
kourdistoportocali.com