Δευτέρα, Ιουνίου 29

Ο γοητευτικός σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης ερωτευμένος με τη ψυχολόγο Ξένια Κολαΐτη

Μπορεί να είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, αλλά την πρώτη επίσημη εμφάνιση στα φλας την πραγματοποίησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης 23 Ιουνίου στο Κέντρο Τεχνών, στο Πάρκο Ελευθερίας.
Ο λόγος για τον γοητευτικό σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Λευτέρη Γιοβανίδη και τη μελαχρινή καλλονή, ψυχολόγο, Ξένια Κολαΐτη, που μες στην καλή χαρά έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «When law goes pop».
Το ερωτευμένο ζευγάρι συνοδευόταν μάλιστα από τον γιο του σκηνοθέτη, από τον πρώτο του γάμο, Ιωνα Γιοβανίδη.
Ο δικηγόρος και εμπνευστής του εικαστικού πρότζεκτ Just-Art Αλέξανδρος Κασσανδρινός ξενάγησε το ζεύγος στα έργα των νέων καλλιτεχνών που πήραν μέρος στο εικαστικό event, εντυπωσιάζοντας το φιλότεχνο κοινό.

Μετά τη Δήμητρα Ματσούκα

Σύμφωνα με την Espresso, o γνωστός σκηνοθέτης, ο οποίος λίγο πριν από την πανδημία του κορωνοϊού ανέλαβε τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μέχρι το τέλος του 2020, αν και είχε πολλές κατακτήσεις στο παρελθόν, επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή στο παρασκήνιο, ειδικά μετά τις διαστάσεις που είχε πάρει πριν από τέσσερα χρόνια η σχέση του με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα.

Πάντως η νέα του σύντροφος όχι μόνο συναγωνίζεται στο σεξαπίλ τη sexy ηθοποιό, αλλά συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες γυναίκες που κυκλοφορούν στην Αθήνα, με τέλειες αναλογίες και πολύ όμορφο πρόσωπο. Δεν έχει καμία σχέση με το καλλιτεχνικό κύκλωμα, καθώς εργάζεται ως ψυχολόγος και στηρίζει σε κάθε του βήμα τον αγαπημένο της σύντροφο.newsbreak.gr