Τρίτη, Ιουνίου 30

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ! «ΜΕ ΕΜΠΑΖΕ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ…» (ΦΩΤΟ)

rozskandalo
Στριμωγμένη σε μια βαλίτσα για να μην τον παίρνουν χαμπάρι συνήθιζε ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Έλιοτ Σπίτζερ να μπάζει τη Ρωσίδα ερωμένη του στο διαμέρισμά του στο Upper East Side της αμερικανικής μεγαλούπολης.

eliot-spitzer-708
«Με έμπαζε κρυφά στο διαμέρισμά του στην Πέμπτη Λεωφόρο μέσα σε μια μαύρη βαλίτσα, όταν έλειπε η γυναίκα του [Σίλντα]», είπε η πρώην συνοδός πολυτελείας, Σβετλάνα Τράβις Ζαχάροβα σε αποκλειστική της συνέντευξη στη New York Post, που σημειώνει πάντως ότι οι λεπτομέρειες αυτής της ιστορίας εντάσσονται στο πλαίσιο μιας νέας προσπάθειας να οδηγηθεί στη φυλακή ο ξεπεσμένος πολυεκατομμυριούχος πολιτικός.
svetlana_travis_zakharova
H Σβετλάνα Τράβις Ζαχάροβα
Η Ζαχάροβα υποστήριξε ότι ο Σπίτζερ χρησιμοποίησε αυτή την τακτική τουλάχιστον 15 φορές: «Τα γόνατά μου έφθαναν στο πρόσωπο. Όταν ο θυρωρός προσφερόταν να βοηθήσει, ο Έλιοτ έλεγε “Όχι, ευχαριστώ”».
Η Ζαχάροβα κατήγγειλε για πρώτη φορά τον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, που παραιτήθηκε το 2008, έναν χρόνο μετά την εκλογή του λόγω ενός σκανδάλου με ιερόδουλες, ότι λίγο έλειψε να την πνίξει στη διάρκεια ενός σαδιστικού σεξουαλικού παιχνιδιού στο ξενοδοχείο The Plaza. Στη συνέχεια η Ρωσίδα κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να εκβιάσει τον Σπίτζερ και να του αποσπάσει 400.000 δολάρια, κατηγορία που αποσύρθηκε αργότερα. Τώρα όμως, η Ζαχάροβα επανέρχεται με τον νέο δικηγόρο της, Τζόζεφ Μάρεϊ να ζητά από τον εισαγγελέα του Μανχάταν, Τζέφρι Μπέρμαν να ξεκινήσει νέα έρευνα για τις ατασθαλίες του Σπίτζερ στην προσπάθειά του να αποφύγει τη δίωξη..makeleio.gr