Δευτέρα, Ιουνίου 1

Ο ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΥΨΑΣ, ΤΟ «ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ» ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!


Καθημερινά, ο –αντιπαθέστατος!- αρχιτρομοκράτης Σύψας εμφανίζεται σε κανάλια και τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό, με επανεμφάνιση του κοροϊδοϊού και νέα καραντίνα. 
Την ίδια βρωμοδουλειά κάνουν κι άλλα τσιράκια της χούντας του πτηνόμορφου, αλλά αυτά τοποθετούν την «επανεμφάνιση» του κοροϊδοϊού στο φθινόπωρο – περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου. Ετούτος όμως, δήλωσε «πεπεισμένος» ότι τον χειμώνα θα υπάρξει «δεύτερο κύμα»: «Τον χειμώνα, Νοέμβριο ή Δεκέμβριο, θα έχουμε το δεύτερο
κύμα του κορωνοϊού. Υπάρχει πιθανότητα να επανέλθουν τα μέτρα…».
Πως είναι τόσο σίγουρος ο αρχιτρομοκράτης για Νοέμβριο-Δεκέμβριο; Διότι γνωρίζει από «πρώτο χέρι», πως τότε έχει κανονίσει να επαναφέρει τα δικτατορικά μέτρα της καραντίνας και του κλεισίματος των εκκλησιών ο αφορεσμένος και καταραμένος Μητσοτάκης, καθώς έχει υποσχεθεί στους αντίχριστους παγκόσμιους τυράννους πως μετά το Πάσχα θα απαγορεύσει και τα Χριστούγεννα, χρησιμοποιώντας βεβαίως ως πρόσχημα τον κοροϊδοϊό!