Κυριακή, Ιουνίου 28

Να με διεκδικείς σαν να μην με έχεις…

Γράφει η Μπάρμπυ Κορμαρή
Είμαι δικιά σου και το ξέρεις. Από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήξερα ότι εσύ είσαι για μένα ξεχωριστός. Είσαι εκείνος που μ’ έκανε να νιώσω τόσα πρωτόγνωρα συναισθήματα μέσα σε λίγες μόνο στιγμές. Και σ’ ερωτεύτηκα. Ακούμπησα πάνω σου όλα μου τα όνειρα και σ’ έκανα ζωή μου. Κι εσύ μου χάρισες έναν καινούριο κόσμο, έναν κόσμο μόνο για μας.

Μαζί σου είμαι ευτυχισμένη και το νιώθεις. Απολαμβάνω την παρουσία σου και χάνομαι στην αγκαλιά σου. Αφήνομαι στα χέρια σου και λιώνω στο φιλί σου. Και δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα.
Μονάχα μια χάρη θέλω να σου ζητήσω. Να μην αλλάξεις ποτέ. Να είσαι πάντα εκείνος ο άντρας που κάνει την καρδιά μου να χτυπάει ανεξέλεγκτα. Να είσαι εκείνος που θα νιώθω ότι με θέλει στη ζωή του με κάθε τρόπο.
Να με διεκδικείς θέλω. Να συνεχίσεις να με διεκδικείς κάθε στιγμή, κι ας ξέρεις ότι με έχεις ήδη κατακτήσει. Μη με θεωρήσεις ποτέ δεδομένη, μη σταματήσεις να μου δείχνεις πόσο μ’ αγαπάς.
Να με διεκδικείς πάντα όπως τον πρώτο καιρό, σα να θέλεις να με κερδίσεις κάθε μέρα από την αρχή. Να συνεχίσεις να με κοιτάς με μάτια που λάμπουν από επιθυμία για μένα. Να μου χαμογελάς παιχνιδιάρικα και να διαβάζω στο βλέμμα σου όλες τις πονηρές σου σκέψεις. Να με αγγίζεις σε κάθε ευκαιρία και μη μπορείς να πάρεις τα χέρια σου από πάνω μου.
Μη σταματήσεις να με φλερτάρεις. Θέλω να ακούω ότι σου αρέσω, κι ας το ξέρω. Θέλω να με τραβάς πάνω σου και να μου ψιθυρίζεις ερωτόλογα. Θέλω να εισχωρείς στη σκέψη μου και να με πολιορκείς. Να κάνεις έρωτα στο μυαλό μου πριν καν αγγίξεις το σώμα μου.
Θέλω να ακούω το «σε θέλω» κάθε στιγμή. Να το φωνάζεις, να το δείχνεις, να το νιώθεις. Να με θέλεις τόσο που να με ψάχνεις κάθε στιγμή. Να μετράς τις ώρες μέχρι να συναντηθούμε και όταν σμίγουμε να με φιλάς και να μη μ’ αφήνεις να πάρω ανάσα. Να νιώθω τα χέρια σου να λεηλατούν το κορμί μου και να διεκδικούν κάθε πόντο της ύπαρξής μου. Να είσαι ορμητικός και ασυγκράτητος κι εγώ να χάνομαι στην αγκαλιά σου. Κι όταν πια μ’ έχεις ολοκληρωτικά κατακτήσει, να ξεκινάς πάλι από την αρχή.
Μη σταματήσεις να μου στέλνεις μηνύματα, ακόμα κι αν ξέρεις πως σε λίγο θα βρεθούμε. Δε φαντάζεσαι τι μπορεί να κάνει ένα σου μήνυμα σε ανύποπτη στιγμή. Ένα «σε θέλω», ένα «μου λείπεις», ένα «σ’αγαπώ» μπορούν να μου φτιάξουν τη μέρα και να με κάνουν να μη μπορώ να σε βγάλω απ’ το μυαλό μου. Και είπαμε, το μυαλό μου είναι ο στόχος σου. Γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα.
Και μη σταματήσεις να μου κάνεις εκπλήξεις, μόνο και μόνο για να με δεις να σου χαμογελάω. Να με ξαφνιάζεις με όλα εκείνα που σχεδιάζεις για μας. Να οργανώνεις αποδράσεις κι εγώ να σε ακολουθώ χωρίς να με νοιάζει πού πάμε. Να μου χαρίζεις μικροπράγματα μόνο και μόνο γιατί τα είδες και με σκέφτηκες. Να εμφανίζεσαι ξαφνικά μπροστά μου για να μου κλέψεις ένα φιλί. Και να με κάνεις να σε ονειρεύομαι με τη γεύση του φιλιού σου στα χείλη μου.
Να με διεκδικείς κάθε στιγμή. Μη θεωρήσεις ποτέ δεδομένο τον έρωτά μας. Σαν τη φωτιά είναι ο έρωτας, που αν την αφήσεις σβήνει. Μα ο δικός μας έρωτας δεν είναι σαν τους άλλους. Είναι σαν φλόγα που φωτίζει τη ζωή μας, ζεσταίνει την ψυχή και καίει τα κορμιά μας. Κι όσο εσύ με διεκδικείς, τόσο εγώ θα σε θέλω κάθε μέρα και περισσότερο. Όσο μου δείχνεις ότι μ’ αγαπάς, τόσο εγώ θα παραδίνομαι σε σένα. Θα αφήνομαι στα χέρια σου γιατί θα νιώθω ασφάλεια στην αγκαλιά σου. Όσο θα νιώθω ότι με θέλεις, θα μπορώ όλα τα θέλω σου να στα χαρίσω. Κι όσο με κάνεις κομμάτι της ζωής σου, τόσο θα γίνεσαι η ζωή μου ολόκληρη. Και κάθε φορά θα είναι σαν την πρώτη φορά. Για πάντα…loveletters.gr/