Δευτέρα, Ιουνίου 15

Ειδα μια επιτροπη αποτελουμενη απο Σκουρλετην Φιλην Τσακαλωτον και Ραγκουσην εκ μερους της Σοσιαλδημοκρατιας...


Ο ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ!!!
Ο Κος Νικος «Θιος σχωρεστον» πλεον .. τωρα θα μιλαει με τα αστρα…ειχε γεννηθει στην Τασκενδη από πολιτικους προσφυγες το 1954…ειχε μεγαλωσει εκει.. ειχε σπουδασει μηχανικος γεφυρων και φραγματων..και ειχε ελθει στην Ελλαδα με τους επαναπατρισμους του ΠΑΣΟΚ γυρω στα εικοσι πεντε του!!!

Αυτος ειχε ζησει ολον τον...
"Παραδεισο" του εκει Κομουνισμου.. και φυσικα όταν ηλθε στην χωρα μας μονο κομουνιστης δεν ητανε ..αντιθετα μολις ακουγε για κομουνισμο πετουσε σπυθουρια σαν να ειχε ευλογια και ιλαρα μαζι!!!
Αυτος λοιπον ερχομενος στην Αθηνα.. ειχε λεει ορκισθει να μην κρατησει στα χερια του κανενα εργαλειο εκτος από χαρτονομησματα ..και ετσι βρεθηκε ιδιοκτητης ενεχυροδανειστηριου ..διπλα στο Γραφειο που διατηρουσα πριν φαληρισω και το κλεισω!!!
Όταν ερχοταν λοιπον καμια απελπισμενη κυρουλα και τουφερνε κανα οικογενειακο κειμήλιο για «σκοτωμα» και τουλεγε «Να το προσεξετε Κυριε Νικο μου είναι κοσμημα αξιας και η πετρα διαμαντι πραγματικο»
Τοτε ο Νικος εβαζε ένα μικρο μονοκυαλο στο ματι.. σουφρωμε στομα και μυτη.. εξεταζε προσεκτικα το ¨κοσμημα» και ενιοτε απεφαινετο!!!
«Πατομπουκαλος Μανδαμ πατομπουκαλος!!!»
Και αυτό σημαινε ότι η πετρα ηταν από γυαλι που ευρισκετο στον πατον από μπουκαλια μπυρας και αλλων ποτων οποτε και αναλογου αξιας!!!
Τωρα πως μουρθε αυτό παλι???
Ειδα ονειρον σημαδιακον και ανεξηγητον!!!
Ειδα μια επιτροπη αποτελουμενη απο Σκουρλετην Φιλην Τσακαλωτον και Ραγκουσην εκ μερους της Σοσιαλδημοκρατιας ..μπηκαν μεσα στην στοα συνοδευοντας τον Αλεξην.. και απευθυνθηκαν στον Κον Νικον παρακαλωντας να κρατησει τον Αξεξην ως ενεχυρον υψηλης αξιας.. και να τους δωσει ένα υψηλον αντιτιμον προς δημιουργιαν της Νεας Σοσιαλδημοκρατικης Αριστερας!!!
Ο Κος Νικος λοιπον εβαλε στο ματι το μονοκυαλον.. σουρφωσε ματι και μυτη.. εξετασεν επισταμενως τη τον Αλεξην μας και απεφανθει!!!
«Πατομπουκαλος Αγαπητοι πατομπουκαλος»!!!
Μολις εξυπνησον αμεσως εσπευσα εις τον μεγαλον ονειροκριτην που διαθετω ..και εις το λημμα «Πατομπουκαλος» αλλα δεν εμπεριειχετο!!!
Παρακαλω λοιπον την οποια βοηθεια προς εξηγησιν του ονειρου μου ευπροσδεκτος!!!!
 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com