Παρασκευή, Ιουνίου 12

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ – “ΠΑΓΩΣΕ” Η ΙΩΑΝΝΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ

Ioanna99
Η Ιωάννα ενημερώθηκε μέσω του δικηγόρου της ποια ήταν η γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή ρίχνοντας βιτριόλι στο πρόσωπό της και δεν το πίστευε.
“Πάγωσε και πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να μου απαντήσει ότι την γνωρίζει και πως δεν θα μπορούσε να πάει σε εκείνη το μυαλό της” είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας στον ΣΚΑΙ και συνέχισε: “Μου είπε ότι είναι απλά μια γνωστή της που την έχει δει πολύ λίγες φορές σε
κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και πως το «τρίτο πρόσωπο» ούτε καν το γνωρίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν ανέφερε το όνομά της ούτε στον δικηγόρο της, αλλά ούτε και στις αρχές”.
Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ότι όντως πριν από δύο χρόνια η Ιωάννα είχε δεχθεί μήνυμα από την 35χρονη αλλά δεν ήταν απειλητικό.
«Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια». «Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα αν γνωρίζεις τον τάδε, η Ιωάννα απάντησε όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας. Αυτός ήταν ο διάλογος», τόνισε ο δικηγόρος του θύματος.

 .makeleio.gr