Σάββατο, Ιουνίου 27

Όπισθεν ολοταχώς... διατάζει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως…

Γνωρίζουμε ότι η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως είναι από τα εκλεκτά “τέκνα” της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ! Η υψηλή ελίτ της, η οποία αποτελείται από πολιτικούς, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και λοιπούς που διαμορφώνουν τις συνθήκες ζωής των λαών της γης, συνεδριάζει κάθε χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα
ανά τον κόσμο! Κάθε 4 χρόνια συνεδριάζει στις ΗΠΑ ή τον Καναδά! Οι συμμετέχοντες καλούνται διά προσκλήσεως! Το 2009 η διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (14-16 Μαΐου)!

Έτσι ενδεχομένως η επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να επιλέξει για το εν λόγω Υπουργείο την κ. Κεραμέως δεν πρέπει να είναι τυχαία επιλογή! Αφού η κ. Κεραμέως έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για το νομοθετικό της έργο, αρμοδιοτήτων του συγκεκριμένου Υπουργείου!

Τα παραπάνω γράφω εξ αφορμής – για άλλη μια φορά - ανάρτησης στο ιστολόγιο www.alfavita.gr του κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου, μέλους του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας:

«Η κ. Κεραμέως με δύο αποφάσεις της κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα: Σε ένα βράδυ καταργεί, όχι ένα μάθημα, αλλά ολόκληρους επιστημονικούς κλάδους»

Το Υπουργείο Παιδείας με την υπουργική απόφαση για το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων Γυμνασίων και Λυκείων στην οποία μας γυρνά στις 5 Μάϊου 1967, όταν η Χούντα με τηλεγραφική της εντολή κατήργησε το μάθημα Στοιχεία Δημοκρατικού Πολιτεύματος!

Η διαταγή ανέφερε:

“Διακόπτομεν Διδασκαλείαν Στοιχείων Δημοκρατικού Πολιτεύματος!

Τηλεγραφική Διαταγή του Υπουργείου Παιδείας προς τα Γυμνάσια (5 Μάϊου 1967)

Από 8 Μαΐου 1967 διακόπτομεν διδασκαλίαν μαθήματος Στοιχείων Δημοκρατικού Πολιτεύματος εις Σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης καταργουμένης και της γραπτής εξετάσεως τούτου ! STOP!

Μέχρι τούδε τεθεῖσα προφορική βαθμολογία μαθήματος τούτου δεν ληφθεί υπ΄ όψιν ! STOP! Εις προβλεπομένας υπό ωρολογίου προγράμματος ώρας διδασκαλίας ανωτέρω μαθήματος θα αναπτύσσηται εις μαθητάς νόημα και σκοποί Επαναστάσεως και ότι αύτη είναι γνησίως Ελληνική, μη στρεφομένη εναντίον Εθνικών κομμάτων συμφώνως προς Διάγγελμα και Προγραμματικάς Δηλώσεις κ. Προέδρου Κυβερνήσεως! STOP! Αναφέρατε ημίν τηλεγραφικώς λήψιν και εκτέλεσιν παρούσης”!

Η κ. Κεραμέως με δύο αποφάσεις της, κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα: Σε ένα βράδυ καταργεί όχι ένα μάθημα, αλλά ολόκληρους επιστημονικούς κλάδους!

“Αποφασίζομεν και διατάσσομεν”, λοιπόν, πως στα Ελληνικά σχολεία δεν έχουν θέση οι κοινωνικές επιστήμες και τα καλλιτεχνικά μαθήματα. Παράλληλα, με την υποβάθμιση άλλων γνωστικών αντικειμένων (Χημεία, Βιολογία, Οικιακή Οικονομία και Οικονομικές Επιστήμες) διαμορφώνεται ένα σχολείο, όπου η διδασκαλία θα περιορίζεται σε κάποια μαθήματα που θεωρούνται “βασικά”, ένα σχολείο αποκομμένο από την κοινωνική πραγματικότητα, ένα σχολείο της αποστειρωμένης γνώσης, της αποστήθισης και του ανταγωνισμού. Αυτό προτείνει χρόνια και το “Ευαγγέλιο του ΟΟΣΑ” το οποίο ασπάζονται όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα. Η μόρφωση διολισθαίνει στην κατάρτιση, η γνώση γίνεται πληροφορία και όλα μαζί υπηρετούν την περίφημη ανάπτυξη χρηστικών δεξιοτήτων για την αγορά!

Η έντεχνη προσπάθεια του υπουργείου να περάσει αυτά τα μέτρα, υποδαυλίζοντας συγκρούσεις ειδικοτήτων, θα πρέπει να πέσει στο κενό. Η συγκρότηση των ωρολογίων προγραμμάτων δεν μπορεί να υπακούει στις λογιστικές αλχημείες των

εκάστοτε κυβερνώντων.

Η μόρφωση αποτελεί δικαίωμα όλων των παιδιών που κατοικούν στη χώρα μας και το δικαίωμα στην εργασία είναι αδιαπραγμάτευτο για όλους μας»!!




Πατριωτικά και Ορθόδοξα…









Για άλλη μια φορά ο πρώην Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ασκεί πολιτική κριτική από τα social media, αφού από εκεί θεώρησε ο ελληνικός λαός ότι πρέπει να εκφράζεται για τα δεινά του κι όχι από το Εθνικό Κοινοβούλιο!

Έγραψε λοιπόν ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος τα παρακάτω στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Αυτές τις μέρες ζούμε το ίδιο έργο με αυτές που ζήσαμε για το ζήτημα της Μακεδονίας μας. Ο φόβος, ο ραγιαδισμός, η ηθική χρεωκοπία, η προπαγάνδα έχουν πλημμυρίσει τα ΜΜΕ καλλιεργώντας ένα κλίμα συναίνεσης και συμβιβασμού με τους Τούρκους.

Το Καστελόριζο δεν είναι αγκάθι, είναι το στολίδι του Αιγαίου μας, του ελληνικού Αιγαίου και δεν συζητάμε τίποτα για ίχνος γης και θάλασσας της πατρίδας μας.

Δεν χαρίζουμε τίποτα. Αν δεν βγούμε από την φούσκα που οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει, σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι με σοβαρές εκπλήξεις.

Οι Τούρκοι ζεσταίνουν τις μηχανές και μερικοί γνωστοί ελληνόφωνοι ΔΕΞΙΟΙ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ π(ωλη)τικοί ψάχνουν να βρουν τον τρόπο για συνθηκολόγηση και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας χωρίς να πέσει τουφεκιά και χωρίς να ξεσηκωθεί ο λαός.

Έχουμε ευθύνη να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε. Η πατρίδα εκπέμπει SOS και έχουμε υποχρέωση και ιερό καθήκον να σταθούμε άξιοι των περιστάσεων. Οι προαιώνιοι εχθροί μας έχουν ήδη λάβει τις αποφάσεις τους και σύντομα θα κληθούμε να τους αντιμετωπίσουμε.

Κλείνουμε τις τήλε-κολάσεις της παραπληροφόρησης και της αποχαύνωσης και ψάχνουμε για σοβαρή ενημέρωση για να μην ξυπνήσουμε ένα πρωί και ακούσουμε τα άσχημα μαντάτα, ενώ το προηγούμενο βράδυ στο δελτίο ειδήσεων μαθαίναμε τί φόρεσε η μια και πότε παντρεύεται η άλλη…

Ανησυχούμε, αλλά δεν αγχωνόμαστε, ενημερωνόμαστε αλλά δεν απογοητευόμαστε.

Προετοιμαζόμαστε και αφήνουμε την ελπίδα μας στον Θεό…»!!



Την απόλυτη ευθύνη για το φιάσκο COVID στη Θράκη την έχει η ΕΥΠ…







Από το εξαιρετικό σάιτ https://taxalia.blogspot.com/ αλιεύσαμε την παρακάτω ανάρτηση:

«Άλλοι δυο νεκροί από τον Εχίνο χθες το απόγευμα. Από τον Μάρτιο έπρεπε η ΕΥΠ να έχει προβλέψει την κατάσταση! Δεν ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό οι ...τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας και φτάσαμε σήμερα ξανά σε
κατεβασμένα ρολά για άλλες επτά μέρες! Ποιος θα αντιμετωπίσει τώρα την κατάσταση; Οι φλούφληδες της ΕΥΠ τι θα κάνουν;

Πως θα χειριστούν τον Εχίνο; Τους Πομάκους; Τους Χατζάδες; Τις ισλαμικές αδελφότητες; Την Τουρκία; Τις υπόλοιπες γειτονικές χώρες; Τις υπόλοιπες ισλαμικές χώρες και φυσικά τους χριστιανούς;

Δηλαδή, έπρεπε να βρεθεί θετικός στον covid-19 και δάσκαλος στην Ξάνθη;

Ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες;

Μπορούσαν να προλάβουν το κακό και έδειξαν εγκληματική αμέλεια και ανεπάρκεια!
Ήξεραν για τους Πομάκους που εργαζόταν στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης στα ναυπηγεία αφού είναι εξαιρετικοί τεχνίτες και δεν προέβλεψαν ότι θα επέστρεφαν και κάποιος έπρεπε να τους προειδοποιήσει, να τους ελέγξει, και κυρίως να τους ενημερώσει;»!

Οι ημέρες αγρανάπαυσης της ΕΥΠ επί ημερών Αλέξη Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται και επί των ημερών της κυβερνήσεως Μητσοτάκη και ΝΔ!

Δυστυχώς για την Πατρίδα μας!!

Σύρουν τον Μητσοτάκη στη Χάγη…

Φαίνεται να επαληθεύεται αξιόπιστη πηγή μου, που πριν ένα μήνα μου είχε πει, πως ο Ρ. Τ. Ερντογάν στο ζήτημα της Λιβύης θα έχει τη στήριξη των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Γερμανίας και του Βατικανού! Θα τολμήσει και θα “εισβάλει” στην περιοχή των κοιτασμάτων μας, αλλά και της Κύπρου και ταυτόχρονα θα “ακυρώσει” τον East Med!

Η Ελλάδα θα πάει στη Χάγη, αφού είναι απαίτηση και του Εβραϊκού Κεφαλαίου της Τουρκίας!!


ksipnistere.com