Τρίτη, Ιουνίου 23

Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική στις ΗΠΑ

Μέγκαν Μαρκλ Να αγωνιστεί κατά του ρατσισμού και της αδικίας από την πρώτη γραμμή του κινήματος Black Lives Matter θέλει η Μέγκαν Μαρκλ!
Η δούκισσα του Έσεξ δεν απέκλεισε, μάλιστα, το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, αφού πλέον εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες με τον Πρίγκιπα Χάρι και ασχολείται με τη φιλανθρωπία.
Πηγές από το περιβάλλον της Μέγκαν αναφέρουν πως με αφορμή τ
ην ανάδυση του κινήματος Black Lives Matter στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ευρώπη, ένα κίνημα που μάχεται τον ρατσισμό και την κοινωνική αδικία, η δούκισσα δήλωσε πως θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική.
Όπως ανέφερε η πηγή: «Η 38χρονη Αμερικανίδα, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, αισθάνεται πως το ένστικτό της την οδήγησε σωστά να φύγει οικογενειακώς από το Ηνωμένο Βασίλειο και να εγκαταλείψει τα επίσημα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, γιατί ήταν ''γραφτό από τη μοίρα'' να βοηθήσει στον αγώνα κατά του συστημικού ρατσισμού στις ΗΠΑ».
«Η Μέγκαν είπε πως η δουλειά της ως ηγέτης είναι πιο σημαντική από ποτέ τώρα και πως έχει μιλήσει με την Όπρα (Γουίνφρεϊ) και άλλους επικεφαλής της κοινότητας για το πώς αυτή μπορεί να γίνει μέρος της λύσης του προβλήματος», αποκάλυψε επίσης φίλος της δούκισσας.  Gazzetta.gr