Τετάρτη, Ιουνίου 3

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποια είναι η «Ελένη Μενεγάκη» της Κρήτης που θα παίρνει τη θέση του Λιάγκα; [ΕΙΚΟΝΕΣ]

maleskou
Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα λαμπερό πρόσωπο που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα τηλεοπτικά δρώμενα της Κρήτης, με τον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή του να την έχουν κάνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα και τον ΣΚΑΪ να έχει πολλά σχέδια για την αξιοποίησή της στο κανάλι του Φαλήρου.

Θάνατος 2χρονου κοριτσιού στην Ηγουμενίτσα: Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλαμβάνει τη ζώνη 12-2 στην οποία μέχρι τώρα ο Γιώργος Λιάγκας παρουσιάζει τη μεσημεριανή εκπομπή του, αφού ο ίδιος φέρεται να μετακινείται σε βραδινή εκπομπή, όπως το «Late night», το οποίο έκανε πριν μερικά χρόνια στον Ant1.
Όπως αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου είχε συζητήσει και με τον Alpha, ώστε να πάρει τη θέση τη Ελένης Μενεγάκη, όμως, κάπου δεν τα βρήκαν.
Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου
Η Ιωάννα Μαλέσκου που κατάγεται από την Πρέβεζα, σπούδασε Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε ως δασκάλα δημοτικού στο νησί της Κρήτης.
Η ίδια όμως αποφάσισε ότι ο χώρος της τηλεόρασης της ταιριάζει περισσότερο κι έτσι έκανε τα πρώτα της βήματα στο Κρήτη TV, με το τηλεοπτικό κοινό να την «αγκαλιάζει». Η σταθερά ανοδική πορεία της στο σταθμό, αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τη φήμη της που έφτασε στα «μεγάλα κανάλια» της Αττικής.
Η Ιωάννα κρατάει καθημερινά συντροφιά στους τηλεθεατές της με δυόμιση ώρες εκπομπή στο «Καλό Μεσημέρι», η οποία έχει ψυχαγωγικό αλλά και ενημερωτικό χαρακτήρα.











makeleio.gr/