Δίγλωσσος και φοβισμένος λόγω Πούτιν ο Αμερικανός πρέσβης Πάιατ…

Από την διαδικτυακή πλατφόρμα του Δημοσθένη Λιακόπουλου https://www.el.gr/ αλιεύσαμε την παρακάτω πολύ σπουδαία ανάρτηση:
Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.
Τηρώντας τα προσχήματα, εξέφρασε την στήριξη των ΗΠΑ στην Ελλάδα απέναντι στις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας σε Έβρο και Αιγαίο.
Βέβαια δεν ξεκαθάρισε ποια αμερικανική στήριξη έχει η Ελλάδα δεδομένου ότι η εξωτερική πολιτική της Ουάσινγκτον έχει δύο φωνές:


Εκείνη του Προέδρου των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ (Δεξιά)


Εκείνη του Κογκρέσου (Αριστερά, Βαθύ Κράτος, Νέα Τάξη)

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, ανήκει πάντως στο Βαθύ Κράτος, έχει αντιρωσικό μένος και είχε διατάξει, κατά πολλούς, την επίθεση των Ουκρανών φιλοναζιστών κατά των ρωσικών και ρωσόφιλων πληθυσμών (Ελλήνων) της Ανατ. Ουκρανίας, όταν διατελούσε Πρέσβης στο Κίεβο.

«Μπορείτε να στηρίζεστε στις ΗΠΑ ότι θα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Στηρίζουμε την σχέση μας με την Ελλάδα. Η στρατιωτική σχέση είναι πιο ισχυρή από ποτέ, η οποία ενισχύεται από τις διαπροσωπικές σχέσεις υψηλά ιστάμενων προσώπων των κυβερνήσεων μας και των στρατιωτικών ακολούθων μας αλλά και του σημαντικού βήματος που έγινε το περασμένο έτος με την επέκταση της συμφωνίας αμυντική συνεργασίας. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πολύπλοκη γειτονιά. Δεν χρειάζεται εγώ να σας το πω αυτό», δήλωσε αρχικά ο Πάιατ.

Πράγματι η γειτονιά μας είναι πολύπλοκη και αναμένεται να ξεσπάσουν σύντομα γεγονότα, αν λάβουμε υπόψη την τουρκική επιθετικότητα, μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ελέω σοβαρής και διαρκώς αυξανόμενης εσωτερικής κρίσης στην Τουρκία.

Ο Πρέσβης αναφέρθηκε στο θέμα της θαλάσσιας οριοθέτησης και την συμφωνία μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας:

«Οι ΗΠΑ και εγώ προσωπικά έχουμε ξεκαθαρίσει… ότι έχουμε μια εκ διαμέτρου αντίθετη ερμηνεία του διεθνούς δικαίου της θάλασσας σε σχέση με την Τουρκία. Πιστεύουμε ότι τα νησιά έχουν τα ίδια δικαιώματα με την ηπειρωτική χώρα σχετικά με τις παράκτιες δραστηριότητες. Πιστεύουμε επίσης ότι τα ζητήματα θαλάσσιας οριοθέτησης δεν μπορούν να τεθούν από μια μονομερή ενέργεια, όπως αυτή που έκανε πέρυσι η Τουρκία. Τα ζητήματα αυτά μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσω του διαλόγου. Έχουμε τεθεί ανοιχτά στο θέμα αυτό».

Βέβαια δεν καταδίκασε ως παράνομο του τουρκολιβυκό μνημόνιο, παρά έκανε λόγο απλά για μία μονομερή τουρκική ενέργεια.

«Έχουμε πάρει σαφή θέση για την κατάσταση στον Έβρο .Είδα με προσοχή την δήλωση του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια πριν από δυο μέρες .Τα ελληνικά σύνορα δεν μπορούν να αλλάξουν! Αυτό είναι βέβαιο. Η ελληνική κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτη και οι ΗΠΑ έχουν ξεκαθαρίσει ότι προκλητικές ενέργειες όπως αυτές που έγιναν τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο, όταν η τουρκική κυβέρνηση ενθάρρυνε μετανάστες να περάσουν τα ελληνικά σύνορα –συχνά και λόγω παραπληροφόρησης, ορισμένοι από τους μετανάστες ήταν θύματα… τους είπαν ότι τα ευρωπαϊκά σύνορα άνοιξαν και για αυτό ήρθαν στον Έβρο. Οι ΗΠΑ όμως ξεκαθάρισαν ότι αυτό έπρεπε να σταματήσει», είπε για τον Έβρο καλοπιάνοντας το Ελληνικό κοινό.

Στην συνέχεια ήρθε η σημαντική ερώτηση, η οποία φανέρωσε τις επιδιώξεις και τους φόβους του Βαθέως Κράτους της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχουν κόκκινες γραμμές για τις ΗΠΑ για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, τόσο στα σύνορα του Έβρου ή της υφαλοκρηπίδας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΪΑΤ: «Η δική μας κόκκινη γραμμή είναι ότι είναι απαράδεκτο σύμμαχοι του ΝΑΤΟ να εμπλέκονται σε δραστηριότητες που μπορούν να προκαλέσουν στρατιωτική συμπλοκή – τυχαία ή εσκεμμένη – μεταξύ δυο σημαντικών συμμάχων του ΝΑΤΟ σε μια γεωπολιτικά ιδιαίτερα σπουδαία περιοχή. (…)! Αν θα υπήρχε οποιαδήποτε κλιμάκωση, οι μόνοι που θα επωφελούντο από αυτή, θα ήταν οι αντίπαλοί μας. Ο νικητής θα είναι ο Vladimir Putin. Είναι αυτοί που αντιτίθενται την ευρωατλαντική κοινότητα με τις αξίες και τις αρχές από αυτή και οι θεσμοί της αντιπροσωπεύει».

Ιδού λοιπόν ο πραγματικός φόβος των διεθνιστών της Νέας Τάξης που εκπροσωπεί ο Πάιατ: Η επικράτηση του Πούτιν στο Αιγαίο. Το διεθνιστικό σχέδιο προβλέπει «ειρηνική» - ή έστω με ένα ελεγχόμενο «θερμό επεισόδιο» - επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών μέσω διαλόγου και διαμοιρασμού του Αιγαίου και όχι με κλιμάκωση και πόλεμο, κάτι που θα έδινε ευκαιρία στην Ρωσία να παρέμβει άμεσα.

Οι “εθνικόφρονες”… ξέπλυναν στην Βουλή την Προδοσία της Μακεδονίας μας…Όπως ήταν αναμενόμενο, ομόφωνα απέρριψε η Βουλή την κατηγορία για εσχάτη προδοσία των βουλευτών που είχαν ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η σχετική συζήτηση διεξήχθη μετά από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον τους για εσχάτη προδοσία και κατάχρηση εξουσίας. Μάλιστα ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας άφησε σαφέστατες αιχμές κατά του Εισαγγελέα που έστειλε την υπόθεση στη Βουλή και χαρακτήρισε την μήνυση αβάσιμη και απαράδεκτη λέγοντας ότι το δικαίωμα γνώμης του βουλευτή δεν μπορεί να το υπονομεύσει καμιά μήνυση για εσχάτη προδοσία.

Οι 56 βουλευτές είναι όσοι στην προηγούμενη Βουλή ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών και έχουν επανεκλεγεί και στην σημερινή Βουλή. Δήλωσαν “περήφανοι” για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και για την κατηγορία που τους αποδίδουν οι μηνυτές περί εσχάτης προδοσίας. Όπως αναφέρει ηxrisiavgi.com/

Ο Κυριάκος Βελόπουλος διαφώνησε με τα περί εσχάτης προδοσίας κάνοντας λόγο μόνο για λάθος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν λέω ότι ήταν προδοσία που υπέγραψαν την συμφωνία των Πρεσπών χωρίς να ρωτήσουν τους Έλληνες, λέω ότι ήταν λάθος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Επιμένω όμως να γίνει εξεταστική επιτροπή. Για μας η συμφωνία είναι επαίσχυντη δεν θα πω προδοτική, για μας ήταν λάθος και πρέπει να το παραδεχτείτε».

Με τα παραπάνω, η Βουλή λειτούργησε ακόμα μια φορά ως… πλυντήριο ενός ακόμα εθνικού εγκλήματος. Οι μάσκες των ψευτομακεδονομάχων της Νέας Δημοκρατίας και του Βελόπουλου έπεσαν και την ίδια πορεία θα ακολουθήσουν σε όλα τα εθνικά θέματα στο μέλλον (Από το https://www.antonionews.gr/)!

Πρώτοι το 2017 αποκαλύψαμε ότι ο Ερντογάν είναι άρρωστος…Την Πέμπτη “έπαιξε” πολύ στα ΜΜΕ η είδηση, πως ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου!
Δείτε όμως, πως πάλι πρώτοι εμείς δημοσιεύσαμε αυτήν την πληροφορία στις 31 Μαΐου 2017 ως έκτακτη είδηση με τίτλο: ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Σύμφωνα με πληροφορία μας της τελευταίας στιγμής – θα σας ενημερώσουμε πως ο Τούρκος Σουλτάνος πάσχει από λευχαιμία και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή έως πολύ σοβαρή! Οι γιατροί του, του συνέστησαν την άμεση μετάβασή του στο εξωτερικό (ΗΠΑ;;) για να αρχίσει θεραπεία, αλλά “εισέπραξαν” την απροθυμία, γιατί ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη, ώστε να μην κατηγορηθεί ότι συμμετείχε στο “θάνατό του”!!


Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 30 ΜΑΪΟΥ 2020