Παρασκευή, Ιουνίου 26

Αν θες να διαλύσεις μια χώρα, πούλησε την ιστορία και την ανδρεία της!



Πάμε μία ξανά, γιατί καλύτερο μάθημα από την ιστορία δεν υπάρχει...μας δίνει ξανά μαθήματα ελληνορωμαικής πάλης στο ιστορικό παράλληλο κατασκεύασμα που βλέπουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρα από τον Ατλαντικό...

Αν θες να διαλύσεις μια χώρα, πούλησε την ιστορία και την ανδρεία της! Αλέξης Χαβαναγκίλας (=εβραικός χορός)...



Ο δούρειος ίππος του ελληνισμού μαζί με τα υπόλοιπα κατασκευάσματα πούλησαν τα πάντα και εξελληνίζουν το μαύρο σπέρμα με σκοπό τον αφανισμό μας σαν λαό και έθνος. Εμείς από προδότες πάμε καλά...γέμισε ο τόπος αλλά ήρθε και η πολιτική απάντηση και λύση (αν φυσικά δεν έχουν μέσα μασόνους).

Στις ΗΠΑ βλέπουμε ένα παράλληνο κίνημα με μια μαιμού περίπτωση του μαύρου νεκρού με σκοπό την ισοπέδωση των ΗΠΑ. Το κέντρο βάρους μεταφέρετε στην χώρα του Δράκου, μια μετάβαση με την οικονομική κομπίνα του κοροϊδοιού μέχρι να σβήσουν όλες οι χώρες οικονομικά. Οι "μαύροι" των στοών γνωρίζουν και καθοδηγούν τις πολιτικές μαριονέτες που ψηφίζουν οι λαοί από εκπαίδευση και συνήθεια.


Διαβάζουμε στο αγγλικό Σπούτνικ το εξής ενδιαφέρον (αν και το γνωρίζαμε αλλά ας το αποδώσουμε μέσα από τρίτους για να αναδειχθούμε αντινατιβιστές, σαν τον επικεφαλή της χώρας μας. Τουλάχιστον 22 χοτ σπότ έστησε μέσα στην Ελλάδα, ο πράκτορας της δεξιάς...

Sputnik: Δεκάδες ιστορικά μνημεία στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ανατραπεί, βανδαλιστεί ή αφαιρεθεί τις τελευταίες εβδομάδες μετά τη δολοφονία ενός Αφροαμερικανού από έναν λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολη. Ο θάνατος του άνδρα προκάλεσε ένα κύμα διαδηλώσεων κατά του ρατσισμού και της βαρβαρότητας της αστυνομίας σε ολόκληρη τη χώρα, με κάποιες αναταραχές να γίνονται βίαιες.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει εξουσιοδοτήσει τις ομοσπονδιακές αρχές να συλλάβουν οποιονδήποτε κατηγορείται για βανδαλισμό ή καταστροφή «οποιουδήποτε μνημείου, αγάλματος ή άλλης τέτοιας ομοσπονδιακής περιουσίας», με άτομα που κατηγορούνται ότι έκαναν ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια, σύμφωνα με την «Διατήρηση του Μνημείου του Βετεράνου».


KORAKAS NEWS
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/06/blog-post_6615.html

https://kyklwpas.blogspot.com