Δευτέρα, Ιουνίου 22

Ν.Δ.: Ο Τσίπρας να πάρει θέση για το Παρακράτος επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

.lykavitos.gr
Τη σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις των «Παραπολιτικών» για τις για μεθόδους κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
«Τα όσα ανατριχιαστικά αποκαλύπτονται σήμερα από την εφημερίδα "Παραπολιτικά" δείχνουν ότι το παρακράτος που λειτουργούσε επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν είχε μόνο ένα πλοκάμι, αυτό του
παραδικαστικού, αλλά πολλά», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.
«Οι εντολές προς την Αστυνομία από τη σύζυγο του τότε Υπουργού Άμυνας, για τη σύλληψη δύο δημοσιογράφων, του  Γιάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου, η φυσική παρακολούθησή τους και όσα απίστευτα έχουν καταγραφεί, παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα κι όχι σε ευρωπαϊκή δημοκρατία», αναφέρει ακόμα η Πειραιώς.
Από τις αποκαλύψεις προκύπτει ότι ο ίδιος ο κ.Τσίπρας ήταν σε γνώση της δράσης του παρακράτους ύστερα από ενημέρωση του τότε αρχηγού της ΕΥΠ. Τι έκανε; Γιατί αδράνησε; 'Ηταν τέτοια η ισχύς του συγκυβερνήτη του και της συζύγου του ώστε τους έκανε πλάτες; Σε κάθε περίπτωση καλείται τώρα να πάρει θέση», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.