Δευτέρα, Ιουνίου 15

Desperados VS Mωυσήδες>Οι αυλικοί του Κυριάκου επαναφέρουν τον Τσίπρα στην εξουσία!--Το σκάνδαλο του Μένουμε Σπίτι-Μπαίνετε φυλακή, ζητά εισαγγελέα…

Μένουμε σπίτι, η ώρα του Εισαγγελέα--Οι σύμβουλοι, οι συγγενείς, οι μηντιάδες και η κατραπακιά που έρχεται

Ήρθαν ως μεταρρυθμιστές. Πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο διακυβέρνησης αποδεικνύονται εξίσου νοσηροί θιασώτες του πελατειακού κράτους με τους Συριζαίους. Εξίσου ανεπαρκείς και ολίγιστοι.
Aπό τον Βασίλη Μπόνιο
Πράγματι έχουν στο ενεργητικό τους την ιστορική νίκη στον Έβρο και την νίκη επί του COVID-19.
Mόνο που, δυστυχώς για όλους, ούτε με τους Τούρκους ξεμπερδέψαμε αλλά ούτε και με τον COVID-19.
To Koυρδιστό Πορτοκάλι δεν αισθάνεται ουδεμία έκπληξη για όσα βλέπουν το φως της
δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα με επίκεντρο τη χυδαιότητα της διαφημιστικής ανάθεσης της καμπάνιας Μένουμε Σπίτι-Μπαίνετε φυλακή (γιατί κάποιοι αργά ή γρήγορα θα μπουν).
Και θα μπουν φυλακή γιατί πρόκειται για πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.

Δεν αισθανόμαστε ουδεμία έκπληξη γιατί πολύ νωρίς διαπιστώσαμε ότι έχουμε να κάνουμε με Συριζαίους με Γραβάτα.
Αυτό είναι η κυβέρνηση της ΝΔ: Συριζαίοι με Γραβάτα.
Νοσηροί λάτρεις του πελατειακού κράτους εντός των ορίων του οποίου κινούνται από την πρώτη στιγμή της ορκωμοσίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
H προκλητική και σχεδόν νοσηρή ατολμία τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή.
Όταν πρόδωσαν αυτούς που τους χάρισαν την εξουσία.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρόδωσε τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με το καλημέρα.
Πρόδωσε δηλαδή εκείνους που είχε λεηλατήσει το ιδεοληπτικό μίσος και μένος του Σύριζα.
Το μίσος και η εμπάθεια του Τσίπρα και του Τσακαλώτου κατά των ελευθέρων επαγγελματικών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γιατί με τους μεγαλοεπιχειρηματίες μια χαρά τα είχε βρει ο Σύριζα και ο Τσίπρας στα σαλόνια των οποίων και στις κουπαστές τσιμπολογούσαν το σερβιρισμένο δείπνο του εκμαυλισμού.
Ο Τσίπρας και ο εμπαθής Τσακαλώτος μισούσαν τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και φρόντισαν να ξεράσουν πάνω τους τον φορομπηχτικό εμετό τους.
Αγανακτισμένοι οι δικηγόροι από τις αθλιότητες και τις χυδαιότητες του ασφαλιστικού του Κατρούγκαλου-ο οποίος υπήρξε τόσο πετυχημένος υπουργός ώστε τον αντικατέστησε σε μια νύχτα η πρώην γραμματέας του Αχτσιόγλου (η οποία αρνήθηκε να τον φιλήσει στη διάρκεια της μεταξύ τους τελετής παράδοσης -γύρευε τι ταγαροκαταστάσεις είχαν συμβεί μεταξύ τους), ψαλίδιζαν τις γραβάτες τους.

Έγινε λοιπόν πρωθυπουργός ο Κυριάκος και ανέθεσε δύο από τα πιο κρίσιμα υπουργεία στους δύο πιο αποτυχημένους υπουργούς του: Toν Σταικούρα και τον Βρούτση.
Το μόνο επίτευγμά τους είναι οι εργατοώρες που έχουν χτυπήσει εργαζόμενοι στο κυλικείο του Γιώργου Αυτιά με την ελπίδα ότι μια μέρα θα τους βγάζει στα παράθυρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΙ.
Αυτά είναι τα μοναδικά προσόντα του διδύμου Σταικούρα-Βρούτση.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι το είχε επισημάνει από τη πρώτη στιγμή.
Έρχεται λοιπόν ο Σταικούρας και ανακοινώνει μείωση του φορολογικού συντελεστή μόλις 4 μονάδες, από το 28 στο 24%.
Αυτό ήταν το δώρο στους ψηφοφόρους-ελεύθερους επαγγελματίες που έκαναν πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη.
Μόλις 4 μονάδες μείον. Μιλάμε για κανονικό τρολάρισμα ή εμπαιγμό.
Αίφνης η αγορά πάγωσε. Αποτέλεσμα η περίοδος των Χριστουγέννων του 2019 και η περίοδος της Πρωτοχρονιάς του 2020 να είναι όσο αφορά την καταναλωτική κίνηση μία από τις χειρότερες περιόδους των τελευταίων ετών.
Μέλος γνωστής οικογένειας που πρωταγωνιστεί στο χώρο των τροφίμων έκανε λόγο για πτώση που ξεπερνούσε το 30%.
Πάνω εκεί πλάκωσε ο Covid-19.
O Kυριάκος αποφασίζει να μας κλείσει σπίτια μας, μια κίνηση που αποδεικνύεται σωτήρια για τους Έλληνες αλλά και για την κυβέρνησή του.
Το lockdown θα σκέπαζε την ανεπάρκεια της κυβέρνησής του στο μέτωπο της Οικονομίας και του Ασφαλιστικού.
Την ίδια ώρα οι αυλικοί του καθώς διαπίστωναν ότι κερδίζουν το στοίχημα ενάντια στον Covid-19 αποφασίζουν να παίξουν τον χυδαίο ρόλο τους.
Να ταίσουν τα δικά τους παπαγαλάκια στο χώρο των ΜΜΕ. Με πολλά εκατομμύρια. Με τον σύνηθη προκλητικό και χυδαίο τρόπο. Χωρίς καν να συμπληρωθεί ένας χρόνος διακυβέρνησης Μητσοτάκη, οι αυλικοί-σταυλίτες του πρωθυπουργού επαναλαμβάνουν μία από τις κτηνωδίες που έφεραν τον Τσίπρα στην εξουσία.

Επαναλαμβάνουν το διαβόητο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ένα χυδαίο και πραγματικό σκάνδαλο εκμαυλισμού των ΜΜΕ.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι ήταν αυτό που ανάγκασε σχεδόν τον Καμμένο να πάρει παραμάσχαλα τον φάκελο του ΚΕΕΛΠΝΟ και να τον πάει στον Εισαγγελέα-ρωτήστε τον πρώην υπουργό.

Ακόμη και ο πρώην υπουργός Υγείας ο διορατικός ράπερ Παναγιώτης Κουρουμπλής κρατούσε τον φάκελο συρταρωμένο αποφασισμένος να προφυλάξει τα ΜΜΕ που γλεντούσαν τις χορηγίες του σκοτεινού οργανισμού.
Χωρίς λοιπόν να συμπληρωθεί ένας χρόνος εξουσίας στήνουν ένα νέο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Εναν αντίστοιχο μηχανισμό χυδαίου εκμαυλισμού.
Πρωταγωνιστές σ΄αυτή την νέα αθλιότητα οι αυλικοί του Μαξίμου και φυσικά οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι υπουργοί.
(Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι και κάποιες σύζυγοι (και λοιποί συγγενείς) εμπλεκομένων είχαν λόγο για τα ΜΜΕ που θα πάρουν κομμάτι της πίτας αλλά και εκείνα που θα αποκλειστούν.)
Τα λεφτά αναλαμβάνει να τα μοιράσει η INITIATIVE των Κάλγκου-Μέγγουλη (φωτό κάτω).


Η συγκεκριμένη εταιρία είχε πάντα καλές σχέσεις με το πελατειακό γκουβέρνο.
Οι πελατειακές κυβερνήσεις άλλαζαν αλλά οι σχέσεις με την Initiative παρέμειναν σταθερές.
Το πως και με ποια κριτήρια το συγκεκριμένο media shop μοίρασε το χρήμα του κυβερνητικού εκμαυλισμού είναι θέμα εισαγγελέα (με την Τζένη την ωραία που έλεγε και το παλαιότερο σλόγκαν για κάποιον άλλο εισαγγελέα)
Οσο καθυστερεί να μπει εισαγγελέας στο συγκεκριμένο σκάνδαλο τόσο μεγαλύτερη θα είναι η φθορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Ηδη η αποκάλυψη της λίστας με τα ΜΜΕ προκαλεί σάλο ενώ γίνεται λόγος και για τηλεπαρουσιαστές που παντελόνιασαν εκατομμύρια ευρώ μέσα από τα site τους.
Κάθε ώρα που περνάει και δεν μπαίνει Εισαγγελέας στα γραφεία των εμπλεκόμενων για την προκλητική και χυδαία διασπάθιση του δημοσίου χρήματος η φθορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη γίνεται όλο και πιο μη αναστρέψιμη ότι και να βγάζουν οι δημοσκόποι. Αλίμονο εάν ξαναπέσουμε στα χέρια των Desperados του Σύριζα. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι άλλοθι για την συνέχιση αυτής της αθλιότητας.
Σ΄αυτό το σημείο το Κουρδιστό Πορτοκάλι αποκαλύπτει ότι πριν σκάσει ο Covid-19 o υπουργός Υγείας είχε έτοιμη καμπάνια κατά του καπνίσματος με χορηγό το ίδρυμα Ωνάση.
Το ποιος αποφάσιζε που θα πάνε τα χρήματα αυτής της καμπάνιας που την πρόλαβε ο Covid-19 δεν είναι της στιγμής.
Επανερχόμαστε λοιπόν στο σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ Νο2. Πέρα από την οικονομική του διάσταση, η μεγαλύτερη απογοήτευση έχει να κάνει με την ίδια αυτή καθευτή την δήθεν μεταρρυθμιστική κυβέρνηση.

Μια κυβέρνηση τόσο μεταρρυθμιστική που σήμερα η γραφειοκρατία έκανε απαγορευτικές τις αγοραπωλησίες ακινήτων.
Ο δε  ΕΦΚΑ μετατρέπεται σε κυβερνητικό βατερλό εξαιτίας της ταλαιπωρίας που προκαλεί καθημερινά στους ασφαλισμένους.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς αξιολόγηση ενώ σε κάποιους οργανισμούς βγάζουν σικέ αξιολογήσεις στις οποίες εμφανίζονται όλοι οι αχρείαστοι και άχρηστοι υπάλληλοι ως άριστοι.
Η ΕΡΤ στη θέση των Συριζαίων Desperados προσέλαβε γαλάζιους Μωυσήδες. Οι συνήθεις διαπλεκόμενοι εκδότες του διαδικτύου δεν άργησαν να αφαιρέσουν το λογότυπο του Σύριζα από τη καρδιά τους και να ορκιστούν υποταγή με το αζημίωτο στους γαλάζιους Μωυσήδες.
Ο ξιπασμός συνεχίζεται αμείωτος.
Το σκάνδαλο του Μένουμε Σπίτι-Μπαίνετε φυλακή, ζητά εισαγγελέα…


 https://kourdistoportocali.com/news-desk/desperados-vs-moysides-gt-i-aylikoi-toy-kyriakoy-epanaferoyn-ton-tsipra-stin-exoysia/