Παρασκευή, Ιουνίου 12

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΝΕΟ LOCKDOWN ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Λίγες ημέρες έχουν ανοίξει τα καταστήματα εστίασης, προσπαθώντας να περισώσουν ότι ακόμα περισώζεται από το καταστροφικό “lockdown” που επέβαλλε η χούντα Μητσοτάκη και τώρα που έπιασαν λίγους πελάτες παραπάνω –λόγω του εορταστικού τριημέρου- η χούντα και τα υγειονομικά της άλλοθι απειλούν με νέο “lockdown” μέσα στο καλοκαίρι!
Βέβαια, όπως συμβαίνει πάντα, το δρόμο των ωμών απειλών έστρωσαν τα διαδικτυακά χουντόσκυλα, με στημένα «ρεπορτάζ» για… «συνωστισμούς» στα καταστήματα και για υπαλλήλους «με κατεβασμένες μάσκες», κάτω από τα οποία πληρωμένα τρολ του Μαξίμου απαιτούσαν νέα καραντίνα, για να… σωθούμε!
Έτσι, ο εκπρόσωπος της χούντας Πέτσας, μιλώντας στο κατ’ εξοχήν τηλεοπτικό όργανο της χουντικής κατατρομοκράτησης της κοινωνίας (ΣΚΑΪ) έσυρε το χορό των απειλών, λέγοντας πως «υπάρχει σχέδιο για τοπικό lockdown σε περίπτωση αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε κάποια δομή, σχολείο ή και ολόκληρες γεωγραφικές περιοχές όπως ολόκληρους νομούς ή νησιά».
Εν συνεχεία, στο ίδιο χουντοκάναλο εμφανίστηκε ο αρχιτρομοκράτης Μπουμπούκος, ο οποίος μίλησε για τους… «κανόνες» της… υγειονομικής ορθότητας, που όταν δεν τηρούνται «είναι η συντομότερη οδός προς την απόλυτη καταστροφή μας».
Κι ως είθισται, τη… σκυτάλη των απειλών και της τρομοκρατίας πήραν τα υγειονομικά άλλοθι της χούντας, στο ίδιο πάντα χουντοκάναλο!
Πάρτε μια γεύση…

Σουρβίνος, καθηγητής ιολογίας και μέλος του ΔΣ του ΕΟΔΥ:
«Τέτοιου είδους εικόνες μπορούν να δημιουργήσουν εστίες, μικρές ή μεγάλες, ανά πάσα στιγμή με ταχύτατη διασπορά. Είναι διαφορετικό το καλοκαίρι αυτό, πρέπει να προσαρμοστούμε στην ιδέα. Η επιτροπή αξιολογεί κάθε στιγμή τα επιδημολογικά δεδομένα και μπορεί να ληφθούν μέτρα σταδιακής άρσης της χαλάρωσης των μέτρων ή ακόμη και ένα τοπικό lockdown. Όλα είναι πιθανά προέχει η δημόσια υγεία».
Σύψας, ο… γνωστός και μη εξαιρετέος – φυσικά στον ΣΚΑΪ:
«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα συνωστισμού και συγχρωτισμού. Ένας άνθρωπος μες στο πλήθος αυτό είναι αρκετός για να μολύνει 100 ή 200 άλλους. Δεν χρειάζεται κανένας εφησυχασμός, δεν έχει λήξει η επιδημία. Πολύ φοβάμαι πως εάν αναγκαστεί η επιτροπή των ειδικών να ασχοληθεί με το θέμα, θα ασχοληθεί με άσχημο τρόπο, με την έννοια ότι θα αναγκαστεί να επιβάλει νέα μέτρα και να αποσύρει τη χαλάρωση».
Είναι προφανές, ότι η χούντα και τα υγειονομικά της άλλοθι θέλουν την ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή των Ελλήνων –για να φτωχοποιηθεί ο ελληνικός λαός και να πουλήσει για «έναν ντενεκέ λάδι» τις περιουσίες του στις τράπεζες και τα “fund”, που θα δώσουν σε αντάλλαγμα μίζες εκατομμυρίων στην αχόρταγη φαμίλια Μητσοτάκη!- και δε θα ησυχάσουν αν δεν την πετύχουν!
Θα τους αφήσουμε;


ethnikismos.net
 http://lalipouli.blogspot.com/