Δευτέρα, Ιουνίου 15

Τι συμβαίνει στο σκοτεινή πλευρά του μυκονιάτικου φεγγαριού--Η Μύκονος, το αντι-lockdown πάρτυ του δημάρχου, ο θάνατος του Ισραηλινού, η βίλα του Προκόπη Παυλόπουλου

Μόνο στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”

Για να δούμε λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει στη Μύκονο και τι ακριβώς συμβολίζει το νησί της Μυκόνου. Ας ξεκινήσουμε κάπως έτσι…Την ώρα που οι τουρκικές φρεγάτες που συνοδεύουν το φορτηγό πλοίο που είναι γεμάτο με όπλα και έχει προορισμό τη Λιβύη ο πρώην πρόεδρος της πελατειακής Δημοκρατίας μας Προκόπης Παυλόπουλος αγωνιά για την μυκονιάτιη σεζόν.
Από τον Ian Ford
Όχι βέβαια για τα τυχόν κρούσματα στο νησί αλλά για το εάν θα καταφέρει να πιάσει καλή τιμή το κυκλαδίτικο σπίτι ιδιοκτησίας του στη διάρκεια της σεζόν. Ο Προκόπης έχει αναθέσει την ενοικίαση της μυκονιάτικης κατοικίας του σε ατζέντηδες του νησιού.

Το όνομα του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας λοιπόν χρησιμοποιούν διάφοροι νταλαβεριτζήδες στο νησί με την ανοχή του ή άνευ αυτής. Ας πάμε λοιπόν να ξετυλίξουμε τα γεγονότα που μιλάνε από μόνα τους και είναι αποκαλυπτικά για το πως δουλεύει το σύστημα.
Μύκονος, Ανω Μερά 23 Μαίου 2020. Βρισκόμαστε ακόμη σε καραντίνα και ο σκληροτράχηλος Χαρδαλιάς έχει αρχίσει ήδη να γίνεται φαντασίωση ως toy boy ωρίμων κυριών από αυτές που έχουν εναπομείνει να παρακολουθούν τα χαζοκάναλα.
Η συνέντευξη Χαρδαλιά στην Αυτοψία θα ραγίσει πολλές τέτοιες γυναικείες καρδιές οι οποίες το τελευταίο που αποζητούν είναι να τις πλησιάζουν νεαροί άνδρες για την προσωπικότητά τους στερώντας τους τη χαρά ικανοποίησης των τελευταίων σαρκικών επιθυμιών στον μάταιο τούτο κόσμο. Χα, χα,χα…
Εκείνη τη μέρα λοιπόν (23 Μαίου 2020) ο δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κουκάς και ο Αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου αποφασίζουν να κάνουν ένα αντι-lockdown πάρτυ σε έναν ιδιαίτερο και μερακλίδικο χώρο.
Για μερακλήδες που λένε, αν με εννοείς οξυδερκή αναγνώστη μου.
Ο δήμαρχος Κουκάς θα γιόρταζε την ονομαστική του εορτή (ήταν 21 Μαίου) και ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης τα γενέθλιά του.
Με απλά λόγια η τοπική δημοτική ηγεσία αποφάσισε να σπάσει το lockdown του σκληροτράχηλου Χαρδαλιά και να το κάνει με τρόπο που μόνο οι μερακλήδες μπορούν.
Τα δύο εξωτικά αγόρια της τοπικής ηγεσίας αποφάσισαν να κάνουν το πάρτυ τους σε κελί στην Άνω Μερά.
Οπως λέμε αδημονούσες καλόγριες σε μοναστήρι.
Ο Μίλτος θέλοντας να αποφύγει τη δημοσιότητα θα έστελνε το εξής κάλεσμα στους προσκεκλημένους του δημοτικού ζεύγους της τοπικής εξουσίας>


Χωρίς κινητά και stories στο insta. Πράγματι: To πάρτυ του ζεύγους της δημοτικής ηγεσίας θα έσπαζε ταμεία με την έννοια ότι παρήλασαν από εδώ όλες οι αρχές του τόπου.
Ολο το μερακλίδικο σύστημα της τοπικής εξουσίας έδωσε σύσσωμο το παρόν-και τι σώματα. Κορμάρες.
Κατ’ αρχήν παραβρέθηκε εδώ σύσσωμο το αστυνομικό τμήμα του νησιού. Είναι αυτό που λένε (σχετικά με την καταντίνα βεβαίως) βάλανε τον κλέφτη να φυλάει τα πρόβατα.
Ολο το αστυνομικό τμήμα εκτός από τον Νικολάκη (άφησε την έρμη κατσίκα στο χωριό για να διορισθεί όργανο της τάξης) έδωσε το παρόν στο πάρτυ του νησιού. Οπως επίσης και όλο το Κέντρο Υγείας!
Ολοι σχεδόν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας συνωστίσθηκαν μαζί με τους αστυνομικούς στο περίτεχνο κελί που φιλοξένησε τους μερακλήδες αντιστασιακούς της μυκονιάτικης κοινωνίας.
Ανάμεσά τους όλοι σχεδόν οι δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι σχεδόν οι εργαζόμενοι στο δήμο της Μυκόνου.
Οπως επίσης και όλοι σχεδόν οι εργαζόμενοι στην αμαρτωλή Πολεοδομία του νησιού. Με λίγα λόγια είχε μαζευτεί εδώ όλη η εξωχώρια κασαδούρα των ενός νησιού που συμβάλει με 2% στο ΑΕΠ της χώρας.
Είχαν συγκεντρωθεί περί τα 250 με 300 άτομα τα οποία αντάλλαξαν τα χνώτα τους.
Ολη η αφρόκρεμα της τοπικής κοινωνίας.
Κάποιος από τους μερακλήδες παρευρισκόμενους έδωσε το σχετικό ρεπορτάζ στην Espresso η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δύο αισθαντικές μυκονιάτισσες (μπορεί να ήτο αλβανομυκονιάτισσες) επιδόθηκαν σε αισθαντικό στριπ τιζ προς τέρψη των οργάνων της τάξεως και των οργάνων γενικότερα.

Από τη στιγμή λοιπόν που η τοπική εξουσία και το τοπικό σύστημα έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του το κυβερνητικό lockdown ήταν λογικό να πέσει σύρμα στους επιχειρηματίες οι οποίοι δεν ήθελαν και πολύ μια και εδώ έχουν μαζευτεί του κόσμου οι χρυσοθήρες και προσπαθούν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο για τη κονόμα.
Είναι τέτοια η βουλιμία για χρήμα που δεν τους σταματάει τίποτε. Ετσι από εδώ ξεκίνησε η μόδα των κοντέινερς για τους εργαζόμενους της εστίασης, εδώ οι σφραγίδες της Πολεοδομίας είναι το αγαπημένο αντικείμενο της παρτούζας.
Σε όλο το νησί κυκλοφορούν οι σφραγίδες της Πολεοδομίας, χα,χα, χα. Εσκομπαριλίκια.
Πάμε παρακάτω. Εδώ οι βιολογικοί καθαρισμοί είναι για τα μάτια του κόσμου καθώς οι περισσότεροι έχουν τοποθετήσει για να τα μάτια των οργάνων αλλά σχεδόν κανείς δεν τους χρησιμοποιεί με αποτέλεσμα το νησί να ευωδιάζει αρώματα υψηλής μουσουλμανικής  αισθητικής ως αγαπημένος προορισμός των Αράβων.
Είναι τέτοια η μόλυνση που έχει προκληθεί σε κάποιες παραλίες του νησιού ώστε ένα νεαρό παιδάκι μολύνθηκε και ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το δερματικό πρόβλημα.
Για την ακρίβεια το σημάδι δεν έχει φύγει από πάνω του. Ο πιτσιρικάς κολυμπούσε στον Ορνό.
Μάλιστα ο δήμαρχος-σύμφωνα με πληροφορίες-είναι από εκείνους που χρησιμοποιούν στις συζητήσεις τους το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλο.
Προφανώς ως εξής
-Εγώ έχω τον Πάκη…
Από τη στιγμή λοιπόν που οι τοπικές αρχές έδωσαν το παράδειγμα σπάζοντας την καραντίνα ήτο λογικό να ξεκινήσει το μεγάλο πάρτυ.
Ετσι λοιπόν οι επιχειρηματίες του beach bar-παράπηγμα Alemagou της Φτελιάς με τις 8 χημικές τουαλέτες (χα,χα,χα) αποφάσισαν να κάνουν τη μεγάλη κονόμα του Αγίου Πνεύματος εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι οι υπόλοιποι έδειξαν να σέβονται την κυβερνητική οδηγία και δεν είχαν βγάλει ούτε ξαπλώστρες. Αυτοί όμως του έδωσαν και κατάλαβε. Αλλά όπως βλέπετε είχαν προηγηθεί οι τοπικοί άρχοντες.
Στο Alemagou τώρα στη διάρκεια του περυσινού καλοκαιριού είχε χάσει τη ζωή του ένας Ισραηλινός επιχειρηματίας.
Στο νησί της Μυκόνου λοιπόν η ανομία είναι νομιμοποιημένη. Κι αυτό γιατί οι αρχές του νησιού είναι οι πρώτες που διδάσκουν την παρανομία: Aστυνομία, Πολεοδομία, Δήμος, Κέντρο Υγείας (σερβίρει ασθενείς στους ιδιώτες), ακόμη και η μερακλίδικη εκκλησία (της Ναοδομίας το κάγκελο), όλοι συμμετέχουν στο περίφημο Κωλομπαριστάν της Μυκόνου…
Τα καλύτερα έρχονται…

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/i-mykonos-oi-chrysothires-o-thanatos-toy-toyrista-i-molynsi-toy-agorioy/