Πέμπτη, Ιουνίου 18

SOS εκπέμπει ο Γιώργος Καρατζαφέρης προς Μητσοτάκη! “Βάλε τώρα στη κυβέρνηση την…”

karatzaferis_1.medium
SOS εκπέμπει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα από την εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο, τονίζοντας την αναγκαιότητα διενέργειας ανασχηματισμού.
«Εχει τη δυνατότητα να είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός. Αρκεί να πλαισιωθεί από ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν τη σκέψη του. Ουδείς του προσθέτει τώρα, μπορεί να βρει έμπειρους στην αγορά και την πιάτσα», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην Ντόρα
Μπακογιάννη: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το εμπάργκο προς την αδελφή του. Πρέπει να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν στον χώρο πολλές σαν την Ντόρα, με αυτή την εμπειρία».
Μιλώντας για τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον χαρακτήρισε «καλό παιδί», ωστόοσο, όπως είπε: «Άλλο σχεδιαστής, άλλο λογιστής».
Αναφερόμενος στον ντόρο που έχει ξεσπάσει για τα κονδύλια στα μέσα ενημέρωσης που αφορούσαν την καμπάνια «Μένουμε ασφαλείς/Μένουμε σπίτι», είπε: «Δεν μπορεί να ακολουθείς αυτή τη μέθοδο… Δεν μπορεί να φορτώνεται ο Μητσοτάκης αυτό το πράγμα. Ο ίδιος δεν είπε, δώστε σε αυτόν πέντε, στον άλλον άλλα πέντε… Άλλοι, βασιλικότεροι του βασιλέως, θέλου να εξυπηρετήσουν… Αυτό το παιχνίδι δημιουργεί συνθήκες… Το πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, που καίει κάρβουνο, και το έκανε σημαία».
Ο ίδιος θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, δίνοντας προτεραιότητα σε πόστα που συνδέονται με τα εθνικά μας θέματα: «Δεν φθάνει η παρούσα σύνθεση. Θέλει ενίσχυση η ομάδα. Δεν ξέρω αν θα είναι εμβόλιμο υπουργείο ή αντιπροεδρία».
Ερωτηθείς αν κρίνει επαρκή τον Γιώργο Γεραπετρίτη, είπε: «Είναι ένα ιδανικός αντιπρόεδρος, με ουσία… εσωτερικού. Βάλε κι έναν… εξωτερικού, λέω εγώ. Να λειτουργεί ως εφετείο στις κρίσεις Ερντογάν και στα θέματα της Αλβανίας».
Αναφερόμενος στην οριοθέτηση της ΑΟΖ με Αίγυπτο, σχολίασε: «Το φώναζα από το 2010 ‘σήμερα ΑΟΖ’, όχι αύριο. Για να γίνει αυτό με την Αίγυπτο, εφόσον έχει κλείσει τον δρόμο ο Τούρκος με τη Λιβύη, δεν γίνεται. Εκεί χρειάζεται μια πρόσθεση δυναμικής αντίληψης των πραγμάτων».
Όσον αφορά την ευρωπαϊκή βοήθεια των 32 δισ. για την υγειονομική κρίση, ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε: «Να δούμε πώς θα χρησιμοποιηθούν. Το πρώτο είναι οι επιχειρήσεις. Αν κλείσουν, τελείωσε η εργασία. Αν γυρίσουμε στην ανεργία, δεν φρενάρει. Ανεργία σημαίνει νέοι δημόσιοι υπάλληλοι. Αντέχει η χώρα 100.000 και 200.000 επιπλέον ανέργους; Ο άνεργος παίρνει από το κράτος μηνιαίως κάποια χρήματα«, ενώ όπως είπε η συμφωνία για τα 32 δισ. «θα είναι πιο σκληρή από μνημόνιο».makeleio.gr/