Δευτέρα, Ιουνίου 8

Μία περιήγηση στο vintage & chic καλοκαιρινό καταφύγιο της Helena Christensen

Μία περιήγηση στο vintage & chic καλοκαιρινό καταφύγιο της Helena Christensen
Η Helena Christensen που μεσουράνησε στον κόσμο της μόδας στα 90s για όσους δεν το γνωρίζουν έχει μία αισθητική που παραπέμπει σε άλλη εποχή.

Το διάσημο supermodel διαθέτει εξαιρετικό γούστο και στο interior design όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς μέσα από τις φωτογραφίες που απεικονίζουν το εξοχικό της, το οποίο βρίσκεται δύο ώρες από τη Νέα Υόρκη.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η διάσημη ιέρεια της πασαρέλας και μούσα των διασημότερων οίκων στον κόσμο, μας έδωσε μια γεύση από το πόσο στιλάτο και chic είναι το εξοχικό της.

Με μια πρώτη ματιά στο εξοχικό της Helena Christensen, παρατηρούμε πως πρόκειται για ένα αληθινό καταφύγιο στη φύση.
Το σπίτι αγοράστηκε πριν από 13 χρόνια, όταν ο καλός της φίλος και φωτογράφος Φαμπρίτσιο Φέρι, την έπεισε να δώσει προκαταβολή χωρίς καν να δει το σπίτι, σίγουρος ότι το μοντέλο θα το λάτρευε. Από ό,τι φαίνεται, την ήξερε πολύ καλά, καθώς το σπίτι ταιριάζει τόσο στο στυλ της όσο και στην προσωπικότητά της.

Πρόσφατα η Helena Christensen εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του «The Sunday Times Style», για το οποίο φωτογραφήθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντας στους αναγνώστες ένα tour στους χώρους.

«Παλιά σπίτια, παλιά έπιπλα και αντικείμενα. Έρχονται με μια ιστορία, τα περισσότερα είναι χειροποίητα, τα χρώματα έχουν φθαρεί, η μπογιά έχει ξεφτίσει, είναι μικρά έργα τέχνης. Κάθε φορά που τα κοιτάω, ανακαλύπτω κάτι νέο. Μου αρέσει να φαντάζομαι ποιος μπορεί να ήταν αυτός που τα έφτιαξε. Δημιουργώ ιστορίες στο μυαλό μου για τις ζωές τους. Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι ένα μικρό κομμάτι της ψυχής τους βρίσκεται εδώ, στο σπίτι μου» έγραψε το supermodel στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.








govastileto