Πέμπτη, Ιουλίου 30

Το ξεκαρδιστικό συμβάν με τον Γιώργο Παπανδρέου χθες στο προεδρικό

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε χθες με πρωταγωνιστή – ποιον άλλο; – τον Γιώργο Παπανδρέου! Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είχε πάρει φόρα ακολουθώντας τους λοιπούς πρόεδρος κομμάτων και την πρόεδρο, όταν αυτοί κατευθύνοντο στο κιόσκι όπου γίνεται παραδοσιακά η συνάντηση των αρχηγών με την πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Λίγο πριν φτάσουν στο μονοπάτι που οδηγεί στο κιόσκι, έκπληκτοι οι άνδρες της ασφάλειας είδαν τον Γιώργο Παπανδρέου να ακολουθεί τους υπόλοιπους προκειμένου να φτάσει κι αυτός στο κιόσκι. Εκεί, ευγενικά τον πλησίασαν και του είπαν ότι δεν μπορεί να προχωρήσει. Αυτός αντέδρασε, οι άνδρες όμως με ψυχραιμία προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι δεν μπορεί να πάει μαζί με τους υπόλοιπους αρχηγούς, διότι απλούστατα δεν είναι πλέον αρχηγός κόμματος.
Με τα πολλά, και μετά από προσπάθεια, κατάφεραν να τον μεταπείσουν. Το γεγονός όμως παραμένει. Αυτός ο άνθρωπος που δεν μπορεί να βρει το δρόμο του ούτε μέσα στο προεδρικό μέγαρο, είναι λογικό να χάνεται στα πελάγη με το κανό και στους δρόμους με το ποδήλατο. Πρέπει κάποιος να τον προσέχει.ΠΗΓΗ-