Κυριακή, Ιουλίου 19

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι η πιο όμορφη εν ζωή γαλαζοαίματη!

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι η πιο όμορφη εν ζωή γαλαζοαίματη!
Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας σύμφωνα με τον τύπο της αρχαίας ελληνικής «χρυσής αναλογίας» της ομορφιάς είναι η πιο όμορφη εν ζωή γαλαζοαίματη.

Η μαθηματική φόρμουλα που χρησιμοποιήθηκε από τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι για το τέλειο ανθρώπινο ανδρικό σώμα στο διάσημο έργο του, τον Vitruvian Man, έχει προσαρμοστεί από τους επιστήμονες για να καθορίσει τον ελληνικό ορισμό της τέλειας ομορφιάς.


Τώρα έχει εξελιχθεί σε μια μηχανογραφημένη τεχνική χαρτογράφησης προσώπου από τον Dr De Silva, διευθυντή του Κέντρου Προηγμένης Αισθητικής & Πλαστικής Χειρουργικής στο Λονδίνο.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, ο γιατρός απεφάνθη ότι η πριγκίπισσα Diana είναι η πιο ελκυστική γαλαζοαίματη, ενώ την ακολουθεί η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και η Grace Kelly του Μονακό.
Οι Meghan Markle και Kate Middleton ήρθαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.
Πριγκίπισσα Diana

Ο Dr De Silva, ανέφερε ότι: «Η Diana, η Meghan και η Kate είναι όλες πολύ όμορφες γυναίκες». Αλλά σύμφωνα με τη χρυσή αναλογία φυσικής τελειότητας των Ελλήνων, η πριγκίπισσα Diana βρίσκεται στην κορυφή. Η Diana συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία για το σχήμα του προσώπου της, το πλάτος της μύτης της, την περιοχή πάνω από τα φρύδια της, το μέτωπό της και τις βλεφαρίδες της - τα οποία πήραν όλοι κορυφαίες βαθμολογίες. Η χαμηλότερη βαθμολογία της ήταν για το πηγούνι και τα χείλη της. Τα χείλη της είναι λίγο λεπτά και κακώς καθορισμένα και το πηγούνι της είναι λιγότερο κλασικό.
Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Η πανέμορφη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας κατέλαβε τη δεύτερη θέση με σκορ 88,9 τοις εκατό. Είναι η πιο ελκυστική εν ζωή βασίλισσα στην οποία ο Dr De Silva χρησιμοποίησε την τεχνολογία χαρτογράφησης προσώπου. «Η βασίλισσα Ράνια είναι η πιο όμορφη εν ζωή γαλαζοαίματη και μια εκπληκτικά ελκυστική γυναίκα. Πήρε την υψηλότερη βαθμολογία για το κλασσικό της πηγούνι αλλά και για τα χείλη της. Έχασε βαθμούς για το πλάτος της μύτης και την περιοχή πάνω από τα φρύδια της» τόνισε ο γιατρός.govastileto.gr