Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Στέφανος Χίος είπε στους αστυνομικούς, ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, τον πλησίασε από την πλευρά του οδηγού την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει στον λαιμό και μία δεύτερη στα πλευρά, αρκετά κοντά στο στήθος.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συζύγου του υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός και φωνές, τις οποίες η γυναίκα άκουσε από το διαμέρισμα και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Στο μεσοδιάστημα όμως, ο δράστης πυροβόλησε και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έφυγε από το σημείο με
κάποιον συνεργό του.
Οι δήθεν έρευνες θα ειναι ανύπαρκτες στην περίπτωση που ειναι συμμορίτες πίσω δολοφονική απόπειρα, και κατα 90% ειναι συμμορίτες αλλα προφανώς δεν μονο αυτά που βάζει στην σελίδα του ο λόγος της δολοφονικής απόπειρας..
Κοίταξες αν είχε βαλει κάτι πολύ ενοχλητικό και δεν υπάρχει κάτι τελευταία, εκτός και ενόχλησε κάτι στην εφημερίδα του, γιατί στην ιστοσελίδα δεν λεει και τίποτα το σπουδαίο, ότι λέει και ο καθε Νεοέλληνας κλασικά μαζί και προπαγάνδες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον έχουν μανία οι συμμορίτες, αυτό που τους ενοχλεί ειναι να έχεις φανατικό κοινό,εκτός ότι προ μηνών είχε βάλει για έναν συμμορίτη.
Τι να πουν και άλλοι που έχουν πει αυτά που δεν έχει κανένας στην Ελλάδα, και καταρρίπτουν ότι σας μαθαίνουν και από τα σχολεία ακόμα, αλλα πλέον έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου στον όχλο που δεν καταλαβαίνει τίποτα, εμάς θα μας είχαν δολοφονήσει από το 2015 όταν γινόταν κατάρριψη των ιστορικών ψεμάτων και αναιρούν ότι σας λένε επι χρονιά, αλλα ο όχλος οχι μονο δεν το εκτίμησε αλλα σου γύρισε και την πλάτη, γιατί γκρεμίζεις ότι του έχουν μάθει, εκτός ότι εβαλαν έναν μασόνο να συκοφαντεί και έδωσαν εντολή στην google για εξαφάνιση από την αναζήτηση.
Μεταξύ άλλων ημαστε η πρώτη σελιδα που είχε βάλει για αεροψεκασμούς που βάφτισαν θεωρίες συνωμοσίας, και μετά ξύπνησαν και άλλοι, η πρώτη που κατέρριψε το παραμύθι περί κακιάς Γερμανίας και κακούς ναζι που επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα που έλεγαν όλοι ομαδικά, η Γερμανία ηταν υπό τριπλη κατοχή επι χρονιά και την εξουσία την έχουν συμμορίτες από 1945 και οχι οι κακοί ναζι, και επίσημα ειναι υπό κατοχή σαν να μην έχει τελειώσει ο πόλεμος. Μερικά μονο και αυτά δεν ειναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχουμε βάλει κατα καιρούς που δεν έχει κανένας στην Ελλάδα.
Για την ιστορία μασονική σελίδα facebook με 50.000 αναρχοκομμουνιστες μασόνους antifa ελληνόφωνους κτλ με έδρα την Βρετανία και την Secret Intelligence Service, έγραφε κατα την σελίδας αυτής το 2017 δημοσιά με κεφάλαια πρώτα και για ξεκάρφωμα δεύτερα με μικρά το makeleio pentostalagma, και τον ίδιο μηνά τεράστια πτώση στην google.. Και επειδή ξέρεις ποιοι ειναι πίσω από όλα αυτά, τους έχεις προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που κάνουν δολοφονία μου υπάρχει σχέδιο ακριβώς εκεί που τους τσούζει, και δεν θα ειναι μεσώ της δήθεν δικαιοσύνη τους.
Και για να μην νομίζουν κάποιοι έξυπνοι ελληναράδες τα δικά τους ως συνήθως, εδώ χλευάζει και ειρωνεύεται την σελιδα μας ελληνόφωνος ιουδαίος πίσω από ψεύτικο προφίλ το 2016 το screenshot ειναι του 2017 :


Τα έχει κάνει όλα σαλάτα και τα χλευάζει, ότι ενοχλητικά είχαμε βάλει, μέχρι και στο πρώτο βιολογικό πόλεμο αναφέρεται, γνωστό ως πανούκλα, και αυτο αρθρο ενόχλησε γιατί έχουν λερωμένη την φωλιά τους, αυτό όπως και κάτι αλλα που χλευάζει δείχνει επίσης ότι το συγκεκριμένο Troll με ψεύτικο προφίλ δεν ειναι άπλα ένας κομμουνιστής που δεν ξερουν από αυτά , αλλα ελληνόφωνος ιουδαίος όπως έχει και το κλασικό σημιτικό τρόπο χλευασμού, και στο τέλος: Πηγή άπειρου γελοίου για όλη την οικογένεια (!) . Τόσο πολύ γελοίο που είμαστε η πρώτη σελίδα στην Ελλάδα που έκαναν πόλεμο με κάθε τρόπο..
Δεν θα ειναι απίθανο ο ίδιος να είχε έρθει εδώ παλιότερα και έγραφε ειρωνικά σε άρθρο με ιστορικές αλήθειες μεταξύ άλλον : Nα πας να βρεις τους άριους(!) χωρίς να γράφεις κάτι σχετικό στο άρθρο, οι Νεοέλληνες δεν ξέρουν από αυτά για να πεις οτι το έγραψε κάποιος έξυπνος Νεοέλληνας. Όπως τους καταλάβεις εσύ απο αυτα που λένε, έτσι καταλαβαινουν και αυτοί ποιοι ειναι του ευγενές γένους προφανώς!
Ο νεοέλληνας οχι μονο δεν καταλαβαίνει τίποτα από το υποκριτικό ύφος τους και την συμπεριφορά τους, αλλα θεωρεί και όλους αυτούς Έλληνες απογόνους αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA(!) αν δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις μαντάμ μεσιε οχι μονο αυτούς αλλα γενικά τους ύπουλους ειδικά στο ίντερνετ που εκδηλώνονται γιατι έξω το παίζουν κάλοι τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης, σε άλλη περίπτωση είσαι σαν αυτούς . Πριν το ίντερνετ δεν γνώριζες καν την ύπαρξη ελληνόφωνων ιουδαίων στην Ελλάδα, τους έμαθες θέλοντας και μη . Μπορεί πολλοί Νεοέλληνες να ειναι ύπουλοι μοχθηροί και γραικύλοι αλλα ακόμα και έτσι ξεχωρίζουν!
Πέρασαν και δεν ακούμπησαν τα ψέματα τους μαζί με Νεοέλληνες που τα αναπαράγουν, αλλα δεν πήγες ένα βήμα παραπέρα αλλα πολλά από την ιστορική αλήθεια. Και κατάλαβες γιατί δεν ταίριαζες με πολλούς Νεοέλληνες γραικύλους από μικρό, γιατί δεν είσαι ύπουλος σαν αυτούς, γιατί δεν έχεις την ελληνική νοοτροπία τους σαν να ήσουν σε Σκανδιναβίας χώρες σε προηγούμενη ζωή, και που οφείλετε η χαώδες διάφορα και πολλά αλλα ...
Το 2017 μετά από ψυχοπνευματική ερευνά χωρίς πτυχία ψυχολόγου σε διάφορους Νεοέλληνες μη ευρωπαϊκού γένους συνειδητοποίησες ότι δεν είμαστε εμείς οι Έλληνες και οι άλλοι οι κακοί, αλλα τρεις βασικές ράτσες στην Ελλάδα οπού ράτσα και πνεύμα=χαρακτήρας: εμείς του κάλου ευγενούς γένους(ανεξάρτητου χωράς) οι ουδέτεροι (που ειναι και οι περισσότεροι διάφορες ανάμεικτες ράτσες) και οι κακοί..! . Στην ίδια ψυχό-πνευματική ερευνά του 2017 κατέστη σαφές ότι πολλοι Νεοέλληνες ουδεμιά σχέση εχουν με το ευρωπαϊκό γένος (το γνήσιο) δεν εχει νόημα ούτε να τους μιλάς για θέματα που δεν μπορουν να καταλάβουν λόγο ράτσας και που έχουν γίνει Ευρωπαίοι και Έλληνες "με καθαρό ελληνικό DNA" άλλο που ειναι ίδια ράτσα με τους άραβες πολλοι εξ αυτών ..
Tα καλα του να μην είσαι Νεοέλληνας ειναι και αυτά, δεν έχεις μεγάλο φανατικό κοινό αφού υποστηρίζουν ομοίους τους συνήθως παντού και πάντα , και έτσι δεν κινδυνεύεις να σε δολοφονήσουν οι δημοκράτες, και αρκούνται μονο στο να συκοφαντούν, και στο ιντερνετικό πολεμο οπως : να δίνουν εντολές σε facebook για μηδαμινή απήχηση, να μην ανεβαίνει like η σελιδα εδώ και 5 χρονιά πάρα τα νεα Like καθε εβδομάδα και στην google σχεδόν εξαφάνιση από την αναζήτηση...